În urma investigaţiilor efectuate de oamenii legii s-a constatat faptul că minora, alături de alte tinere cu vârste de maxim 17 ani apar în ipostaze fierbinţi pe mai multe site-uri pentru adulţi. Mai grav este faptul că fetele ar fi picat pe mâinile unor proxeneţi și că ar fi fost șantajate ca să se dezbrace.

„Avem un caz în comună şi poliţia zice că nu ţine de ei, deşi fetele sunt din zonă. Este vorba de mai multe minore care fac videochat şi au anunţ pe Buzău şi Bucureşti. Una dintre fete are 17 ani. Din 2017 face videochat în Buzău cu mai multe fete şi baieţi. Consumă şi substanţe interzise. Cealată fată blondă are tot 16-17 ani”, este doar unul dintre mesajele primite de redacția emisiunii „Acces Direct”.

„A fost racolată de cei doi baieţi care apar şi pe site-urile de videochat. Cealaltă blondă tot minoră. Mama celei de 17 ani este plecată in Spania, iar tutorele legal este bunica ei”, este un al doilea mesaj, după cum scrie Spy News.

Viaţa adolescentelor părea a fi prinsă între pornografie şi sclavie. Tânăra care se dezbracă pentru bani are doar 17 ani şi viaţa a pus-o la grele încercări. Părinţii ei au divorţat şi ea, împreună cu sora, au ajuns în grija bunicii. O femeie cu credinţă în Dumnezeu, care s-a chinuit în fiecare zi să le ofere ce e mai bun copilelor, după cum a informat redacția emisiunii prezentată de Simona Gherghe.  

„Maica-să a fost plecată în străinătate. Când s-a îmbolnăvit, nu a mai putut să mai trimită niciun ban și atunci a zis mamă ai grijă de ele că eu nu mai pot să lucrez. Acum a plecat înapoi, s-a căsătorit, are un copil mic. Și le-am luat eu în custodie. Nu am avut niciodată probleme, mi-a fost cuminte, mă ascultă, mă respectă. E la liceu acum, învață bine, așa mi-a zis dna dirigintă. Mereu o învăț: mamaie să fii cuminte, mamaie să te duci la școală, să nu pleci seara, că ce mai văd și eu la tv o grabada de tâmpenii, băieți care racolează fete și mi-e teamă”, a spus bunica fetei la „Acces Direct”

Laura a recunoscut că a practicat videochat, constrânsă fiind de partenerul său, Laurențiu, în buzunarul căruia ajungeau toți banii proveniți din „prestațiile” online ale copilei. La rândul său, Laurenţiu, băiatul de 20 de ani acuzat că ar fi şantajat-o pe tânără a vorbit la „Acces Direct” şi a negat toarte acuzaţiile. Acesta spune că el nu a obligat-o pe fată şi că nu este nimic adevărat din acest presupus şantaj.

„Nu am şantajat, chiar aş vrea să fim invitaţi în platou şi să fim puşi la testul poligraf”, a spus Laurenţiu despre acuzaţiile care i se aduc.

.