Într-o şcoală americană din Carolina de Nord, unui elev în vârstă de 9 ani i-a fost interzis timp de două zile să mai participe la cursuri. Emanye Lockett, elevul buclucaş, a făcut marea greşeală de a-i spune unui coleg de clasă că învăţătoarea lor este “drăguţă". Este practic cuvântul care l-a dus la acuzaţia de hărţuire sexuală şi o pedeapsă chiar mai severă ca o oră de detenţie în şcoală.

“Vorbeam cu amicul meu şi i-am spus că doamna învăţătoare Taylor este drăguţă", a declarat Emanyea pentru o televiziune locală.

Învăţătoarea suplinitoare a auzit vorbele micuţului şi le-a raportat urgent directorului şcolii care a decis că o asemenea faptă nu poate rămâne nepedepsită.

Băiatul nu cunoaşte sensul expresiei "hărţuire sexuală"
Mama elevului s-a declarat surprinsă de decizia conducerii şcolii: “De ce a fost nevoie de o suspendare pentru două zile? Nu este ca şi cum copilul meu s-ar fi dus la învăţătoare şi ar fi încercat în vreun fel să o agreseze sexual".

Presa locală a relatat întâmplarea cu mult umor, puctând şi faptul că micuţul a fost acuzat de hărţuire sexuală, în condiţiile în care el nici măcar nu înţelege aceşti termeni.

Reprezentanţi din conducerea şcolii au declarat pentru presă că nu pot da detaliile exacte ale deciziei de suspendare a elevului pentru două zile, însă acuzaţia este de “comportament şi declaraţii neadecvate ale elevului".

<object id="bimvidplayer0" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" height="264" width="470"> <param value="true" name="allowfullscreen" /> <param value="always" name="allowscriptaccess" /> <param value="high" name="quality" /> <param value="true" name="cachebusting" /> <param value="#000000" name="bgcolor" /> <param name="movie" value="http://swfs.bimvid.com/bimvid_player-3_2_7.swf?x-bim-callletters=WCCB" /> <param value="config=http://www.foxcharlotte.com/?j=135071198&ref=http://www.foxcharlotte.com/news/local/135071198.html" name="flashvars" /> <embed src="http://swfs.bimvid.com/bimvid_player-3_2_7.swf?x-bim-callletters=WCCB" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" cachebusting="true" flashvars="config=http://www.foxcharlotte.com/?j=135071198&ref=http://www.foxcharlotte.com/news/local/135071198.html" bgcolor="#000000" quality="true" height="264" width="470"></embed> </object>
CITIŢI ŞI:

  • Abuz sexual între doi minori în curtea şcolii, sesizat chiar de director – copiii încercau să se sărute