Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Udrea: Voiculescu a încercat să confişte protestele
Elena Udrea: Voiculescu a încercat să confişte protestele

Elena Udrea: Voiculescu a încercat să confişte protestele

ATAC  Vicepreşedintele PDL a acuzat Opoziţia că a încercat să exploateze electoral de nemulţumirile oamenilor.

“Opoziţia a încercat să profite de nemulţumirile oamenilor, să confişte protestele. De asta au şi fost huiduiţi când au ieşit în stradă", a declarat, aseară, Elena Udrea într-o emisiune la Realitatea TV.
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului spune că reacţia USL vine ca urmare a disperării de a aduna puncte electorale.
“Este evident că opoziţia a încercat să capitalizeze electorar de pe urma protesteleor. Mă uit numai la ce face Dan Voiculescu, cum au încercat să confişte Piaţa Universităţii. Sunt disperaţi să câştige. USL ştie că dacă nu face 50% plus unu nu are cum să guverneze", a declarat Elena Udrea.
“Antonescu are cea mai mare rată de absenetism"
Vicepreşedintele PDL a criticat ipocrizia Opoziţiei care pretinde dialog politic dar pleacă din Parlament. “Aş vrea să spun că e nevoie de dialog real între guvernare şi opoziţie. Opoziţia spune vrem dialog, dar pleacă din parlament. Până la urmă avem doar un război electoral", a punctat ministrul.
Elena Udrea spune că nu a înţeles motivele pentru care opoziţia a intrat în greva parlamentară. “Domnul Antonescu are cea mai mare rată de absenteism din parlament. Că vine că nu vine, banii îi ia oricum", a spus Elena Udrea.
Vicpreşedintele PDL a vorbit şi despre scenariul schimbării premierului. Întrebata cum comentează discuţiile despre înlocuirea lui Boc, Elena Udrea a spus că “deciziile vor fi în conformitate cu aşteptările oamenilor".
Ministru a spus că e nevoie de “o guvernare care să relanseze optimismul românilor".  “Cei mai mulţi miniştri şi-au făcut treaba dar a existat această erodare a guvernului. (…) Oamenii vor să ştie ce îi aşteaptă care sunt perspectivele şi să aibă încrdere că cine îi guvernează îi duce pe drumul bun", a conchis Elena Udrea.