Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări!
Elena Udrea: Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări!

Elena Udrea: Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări!

După informaţia vehiculată că președinte Traian Băsescu a fost interceptat în timp ce vorbea cu Elena Udrea, în dosarul în care este urmărită penal pentru spălare de bani și fals în declarații, liderul PMP a precizat pe contul său de Facebook, că "războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări".

Elena Udrea s-a oferit să ofere aceste informaţii, ca să nu mai facă SRI un efort de "redare", "mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact"

"Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! “Pe surse" aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine.

"Două lucruri am de comentat:
1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată???
2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de "redare" a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.
Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!", a anunţat Elena Udrea, pe Facebook.

"Fostul președinte Traian Băsescu a fost interceptat în timp ce vorbea cu Elena Udrea în dosarul în care liderul PMP este urmărit penal pentru spălare de bani și fals în declarații", scrie Ştiripesurse.ro.