Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea DESPRE CUM SE FACE JUSTIŢIE: „Nu doar că sunt alese ŢINTE, dar dosarele acestora se şi FABRICĂ”
Elena Udrea DESPRE CUM SE FACE JUSTIŢIE: „Nu doar că sunt alese ŢINTE, dar dosarele acestora se şi FABRICĂ”

Elena Udrea DESPRE CUM SE FACE JUSTIŢIE: „Nu doar că sunt alese ŢINTE, dar dosarele acestora se şi FABRICĂ”

Într-o nouă postare fostul ministru Elena Udrea vorbeşte despre cum se fabrică dosarele cu ajutorul martorilor falşi sub ameninţarea cu puşcăria şi despre cum Kovesi şi Sistemul urlau că nu este adevărat. Dar acum, în urma dezvăluirilor de noaptea trecută, „avem probe cutremurătoare”.

Mai mult, îngrijorarea Elenei Udrea – dar nu numai a ei – este că: " …justiţia se face cu probe falsificate sau fără nicio probă, că abuzurile procurorilor sunt girate de judecători corupţi care sunt puşi şi ţinuţi în funcţii de Securitate tocmai ca să execute ordine…"

Elena Udrea: " Avem tabloul complet al ceea ce înseamna azi lupta împotriva corupţiei şi funcţionarea justiţiei. Nu doar că sunt alese ţinte, dar dosarele acestora se şi fabrică.
Până acum am aflat cu toţij de martori falşi, puşi să scrie la comandă sub ameninţarea cu puşcăria, de înregistrări trucate,de documente falsificate, dar Kovesi şi Sistemul din spate urlau că nu sunt probe, deci nu sunt credibile acuzaţiile. Acum avem probe cutremurătoare.
Puţin îmi pasă dacă au vrut să îi santajeze pe procurori cu înregistrările acestea. Să se cerceteze şi să răspundă dacă e aşa. Îmi pasă că justiţia se face cu probe falsificate sau fără nicio probă, că abuzurile procurorilor sunt girate de judecători corupţi care sunt puşi şi ţinuţi în funcţii de Securitate tocmai ca să execute ordine, că toate aceste încălcări odioase ale legii de către magistraţi sunt permise de cei care ar trebui să le oprească, CSM, Guvern, Parlament, Preşedinte.
Am ajuns o ţară în care abuzurile Sistemului făcute prin justiţie sunt devoalate săptămânal. Lucruri de neconceput în orice ţară cu democraţie minimală, la noi sunt obişnuinte deja.
Nici nu mai ştim la ce să ne indignam sau dacă sa o mai facem.
Frustrarea şi răutatea ne fac să acceptam abuzurile, atunci cand nu ni se întampla nouă. În această frustrare stă puterea Sistemului. Şi în lipsa de experienţă democratică, în obisnuinţa dictaturii şi a încălcării oricăror drepturi cetăţenesti, dar mai ales, în laşitatea celor care conduc ţara dar o negociază pentru interesele lor în loc să o apere". a scris fostul deputat Elena Udrea pe contul personal de socializare.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.