Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea își redescoperă prietenii
Elena Udrea își redescoperă prietenii

Elena Udrea își redescoperă prietenii

După primele zile de la eliberarea din arestul preventiv și transferarea în arest la domiciliu, Elena Udrea a reapărut în spațiul public, mulțumindu-le celor care au sprijinit- o.

 „Aș vrea să spun ceva despre prietenie. Am zis mereu că nu am așteptări de la nimeni, deci nu am nici dezamăgiri. Obișnuită să văd în jur trădări, interese, ipocrizie, invidie, minciună, experiența trăită mi-a adus o surpriză pe care nu o credeam posibilă: prietenia. Adică sentimentul de atașament și de dragoste al cuiva față de noi, manifestat fără nicio cauză, fără niciun interes. Doar dorința de a ne fi alături la greu, de a ne sprijini, chiar și asumându-și riscuri, expunându- se public, suferință pentru suferința noastră”, a scris Elena Udrea, pe Facebook, mulțumindu-i astfel Ruxandrei Dragomir.

„Friends forever”, își încheie ea postarea. De altfel, fosta tenismenă este cea care a întâmpinat-o la ieșirea din penitenciar.

Mulțumiri pentru Dana Grecu

Aparent surprinzător, primul interviu pe care l-a dat Elena Udrea a fost la Antena 3. Ea a mărturisit că, în arest, s-a uitat la emisiunile acestui post și a felicitat-o pe Dana Grecu.

„De când am ajuns acasă nu m-am uitat la televizor, în afară de posturile de muzică. Cât am fost în arest trei luni, nu am ratat niciun talk-show, nicio emisiune şi vă mai spun ceva: m-am uitat în mare parte la Antena 3. Să îi transmiteți felicitări doamnei Grecu și nu o să vă vină să credeți, m-am uitat și la Mircea Badea, nici mie nu îmi vine să cred, pentru că altă dată când mă uitam mă enervam”, a spus Udrea. Aseară, după închiderea ediției, Elena Udrea urma să acorde un interviu în exclusivitate postului B1 TV, în emisiunea moderată de Cătălin Striblea, în care invitat a fost și jurnalistul Ion Cristoiu.

Filajul de la Paris

Pe de altă parte, fostul director al SRI George Maior a confirmat, în emisiunea „După 20 de ani…” difuzată ieri de Pro TV, că a avertizat-o pe Elena Udrea în legătură cu apariția fotografiilor de la Paris, unde se afla împreună cu Alina Bica.

„Nu era vorba de avertizare. Era vorba de faptul că în contextul unei campanii prezidențiale, ea era candidat prezidențial, cred că e câteodată importantă comunicarea pe asemenea lucruri. Am avut o discuție, la sediul SRI. Pot să discut cu oricine și e normal să fac acest lucru în calitate de director dacă eu consider că exista un interes al serviciului”, a spus Maior. El a explicat că a fost normal să discute cu un politician care „fusese fotografiat cu un reprezentant al legii și magistraturii de atunci”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: