Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: „În ţara asta se fură sute de milioane de euro şi premierul este anchetat pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles”
Elena Udrea: „În ţara asta se fură  sute de milioane de euro şi premierul este anchetat pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles”

Elena Udrea: „În ţara asta se fură sute de milioane de euro şi premierul este anchetat pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles”

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook referitor la dosarul lui Victor Ponta. Aceasta susţine că premierul este anchetat pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles.

Elena Udrea consideră că toată dezbaterea publică pe acest subiect începe să capete accente comice, întrucât premierul este pus sub acuzare pentru 12.000 de euro cât spune DNA că este prejudiciul, în condițiile în care în ţara asta se fură alte sute de milioane de euro.

"Dezbaterea publică despre dosarul lui Ponta începe să capete accente chiar comice. Oameni serioşi se adună la TV şi îşi dau cu părerea, cu o morgă serioasă şi de o manieră sentenţioasă, despre implicaţiile acestui caz.

Cred că mai marii lumii şi cei de la ambasade se crucesc şi râd cu lacrimi de faptul că numai în România se poate produce un asemenea scandal şi cutremur politic, cu Prim-ministrul în funcţie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau mărunt, de mai puţin de 12.000 de euro (varianta DNA).

În ţara asta se fură zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe Premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles! Si pentru o presupusa fapta de acum 7 ani, despre care au vorbit pana si copiii in acest timp, nu doar adversarii politici si presa, deci nu era nimeni care sa nu cunoasca subiectul in anii acestia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns…" a scris Elena Udrea pe Facebook

De asemenea, politicianul scrie că premierul ar trebui să plece din fruntea guvernului democratic, nu din cauza acestui dosar "cusut cu aţă albă".

"P.S. Și dacă vreți normalitate în România, cred că ar trebui să începem prin a judeca lucrurile nepărtinitor. Atitudinea "să moară al lor ca să vină al nostru", indiferent prin ce mijloace, nu ne-a ajutat la nimic iar acum este chiar periculoasă pentru democrație", concluzionează fostul lider PMP