Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea, atac la al patrulea bărbat din lista promisă: „Crin Antonescu a abandonat conducerea PNL, de teamă, din laşitate”
Elena Udrea, atac la al patrulea bărbat din lista promisă: „Crin Antonescu a abandonat conducerea PNL, de teamă, din laşitate”

Elena Udrea, atac la al patrulea bărbat din lista promisă: „Crin Antonescu a abandonat conducerea PNL, de teamă, din laşitate”

Elena Udrea, a afirmat printr-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, faptul că " Nimeni nu are curaj să vorbească despre sistem"

De asta spune că, până şi Crin Antonescu a abandonat conducerea PNL,  de teamă, din laşitate.

Deputatul a mai declarat faptul că: "a  plecat din viaţa politică de teama întrebărilor care se puneau despre modul cum şi-a făcut apartamentul, despre prietenii săi (…) din frică şi laşitate a plecat după soţia sa la Bruxelles, a abandonat politica românească".

"Un astfel de comportament ca a domnului Antonescu, când ţara avea nevoie de politicieni curajoşi (…)  arată frica de sistem, asta arată Crin Antonescu (…) Ca mulţi alţii  a gândit că dacă dispare din vizorul sistemului scapă, dacă rămânea poate  că azi l-am fi văzut cu dosare penale" a mai spus aceasta.

"Scuzele lui Crin  nu sunt suficiente, nu mă poate convinge. Motivaţia bruscă unde arată că dorea să se schimbe clasa politică, nu este credibilă.

Întrebat de reporterul RTV despre atacurile Elenei Udrea, fostul lider PNL a replicat:

"Pentru mine, Elena Udrea şi  Traian Băsescu sunt asemenea unor postaci de pe media".

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu aflat în platoul televiziunii, a spus că este de acord cu cele afirmate de Udrea cu o menţiune: " Ponta i-a tras covorul de sub picioare lui Crin Antonescu, a fost rănit de Iohannis, de proprii activişti din PNL.  Crin s-a retras ca un animal politic rănit, jignit" a mai adăugat SRS.