Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea: „Cred că voi avea parte de o JUDECATĂ CORECTĂ şi că VOI ACHITATĂ ca şi domnul ORBAN”
Elena Udrea: „Cred că voi avea parte de o JUDECATĂ CORECTĂ şi că VOI ACHITATĂ ca şi domnul ORBAN”

Elena Udrea: „Cred că voi avea parte de o JUDECATĂ CORECTĂ şi că VOI ACHITATĂ ca şi domnul ORBAN”

Printr-o intervenţie telefonică la România TV, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, Elena Udrea a declarat că locuieşte în San Jose dar nu împreună cu Alina Bica. Deocamdată stă la un hotel dar, probabil, o să găsească „o variantă mai caldă decât o cameră de hotel” în perioadă de sarcină.

Victor Ciutacu i-a spus Elenei Udrea că nu prea pare aşa voinică pentru o femeie însărcinată şi cu doi.

Elena Udrea: "M-am confruntat cu o lipsă de poftă de mâncare şi până acum am slăbit vreo două kg, dar, probabil, n-o să mai am ritmul acesta de slăbit, dimpotrivă. Sunt bine în ceea ce priveşte greutatea dar mă aştept să iau propoţii".

La întrebarea dacă este confirmată sarcina din punct de vedere medical,  Elena Udrea  a răspuns:" Sigur că da". Aici există servicii medicale la standarde cel puţin ca cele din România. Am un medic aici care mi-a recomandat în mod special ca măcar în primul trimestru de sarcină să am linişte şi dacă tot mă aflu în Costa Rica profit (…) până încep să fotografieze românii pe furiş si să pună poze pe internet".

Întrebată dacă se mai întoarce, Elena Udrea a răspuns "da, categoric, nu se pune problema. Dar acum îmi este recomandat să stau liniştită cu mai puţină agitaţie"

"Eu nu înţeleg această isterie cu fugitul. Fugit este un om care nu are voie să  plece din ţară, care se ascunde  pe undeva. Eu am plecat având dreptul să plec, nu am nicio restircţie, nu mă ascund. Concluzia aceasta lansată de unii cu fuga  mea în Costa Rica este făcută probabil să încerce să acopere  scandalurile reale  cu care  vă confruntaţi la Bucureşti".

În ceea ce o priveşte pe Alina  Bica, are probleme cu coloana, face nişte proceduri dar nu este la pat, se mişcă, mânâncă.

I s-a cerut părerea despre acele poze apărute pe internet cu ea în Costa Rica şi dacă este  pură întâmplare, Elena Udreaa răspuns că "nu se compară cu Parisul, de data aceasta am şi văzut peroanele care m-au fotografiat, veniseră la masa din pizzerie înaintea noastră, iar  în localitatea respectivă locuiesc mulţi români, dar au cetăţenie americană, canadiană (..). Bine , nu toţi sunt #Rezist sa să ne fotografieze pe furiş, ca hoţii, ca apoi să ne pună pe Facebook.  Cu cei care ne-au făcut fotografiile nu am vorbit, dar cu alţi români, da, am vorbit şi nu m-au fotografiat.  Fiecare cu calitatea lui".

Sederea dvs acolo are vreo legătură cu cererea de recuzare a judecătorului  Ionuţ Matei, a întrebat Victor Ciutacu
 
"Nu aveam mari speranţe privind acea cerere dar totuşi am făcut-o pentru că sunt convinsă  că la un moment dat lucrurile acestea contează pentru că arată abuzurile  în aşa zisa justiţie  din România. Sederea mea aici are de-a face  doar pentru că este un climat mai bun pentru perioada de sarcină.  Dacă tot am ajuns aici având această recomandare să  fiu mai puţin agitată  măcar în primele luni, pot să mai stau aici  şi să vin în ţară în momentul în care am mai multe garanţii că  sarcina este în regulă şi că nu mai sunt riscuri".

Elena Udrea a încheiat într-o notă pozitivă afirmând că are speranţa de mai bine. Aşteaptă pe cei care pot decide să pună capăt acestor abuzuri. Este convinsă că va avea parte de o judecată corectă, nu poate decât să fie achitată.  "Am speranţa aceasta pentru că dl. Orban a fost achitat. Şi eu am acuzaţii în două dosare pentru banii primiţi la partid nu în campania mea şi că voi fi achitată ca dl. Orban", a concluzionat Elena Udrea.