Editura Evenimentul si Capital

Elena Udrea confirmă în chip spectaculos dezvăluirile lui Sebastian Ghiță despre execuțiile mafiote puse la cale de Binomul SRI-DNA! | ROMANIA LUI CRISTOIU

Ion Cristoiu
Autor: | | 8 Comentarii | 6853 Vizualizari

Indiscutabil, alături de votul zdrobitor prin care românii au dat mandat noului Parlament să restabilească democrația, stîlcită de dictatura Sistemului instituțiilor de forță, evenimentele de la finele lui 2016 și începutul lui 2017, subsumate sintagmei Dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, reprezintă un moment de cotitură în procesul istoric de lichidare a ceea ce a fost pentru România ultimilor 12 ani continua ascuțire a luptei de clasă pentru România epocii staliniste: Folosirea luptei împotriva corupției ca paravan pentru răfuielile politico- mafiote.

Printre altele, Sebastian Ghiță a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre una dintre cele mai mîrșave Operațiuni ale Binomului SRI-DNA: Sfărîmarea trusturilor de presă cu acționariat la vedere și înlocuirea lor cu o Rețea de site-uri și ziare cu acționariat obscur, conduse de ofițeri acoperiți sau de colaboratori ai SRI și SIE, finanțate prin firme paravan de către Sistemul instituțiilor de forță.

Într-una dintre înregistrări, Sebastian Ghiță dă în vileag țintele pe care și-a propus și-a reușit să le lovească: Binomul SRI-DNA:

„Astăzi, ceea ce au făcut cu Voiculescu, cu Vîntu, cu Sârbu, cu Patriciu, cu Adamescu vor să facă și cu mine. Să-mi inventeze dosare, să mă ducă în închisoare și să distrugă România TV. ”

Pentru a exemplifica modul de operare al Binomului în distrugerea trusturilor de presă, Sebastian Ghiță, în hotarele unui autodenunț răsunător, dezvăluie felul în care și-a îndeplinit el misiunea de a-l executa mafiot pe Sorin Ovidiu Vântu pentru a prelua Realitatea tv și a o transforma într-un post favorabil Sistemului, și, mai ales, lui Traian Băsescu.

Așa cum arată Sebastian Ghiță, deși Sorin Ovidiu Vîntu a fost trimis la pușcărie, el n-a reușit să preia Realitatea tv. A primit atunci misiunea de a face RTV.

Marți seara, la emisiunea sa România 9’ de la TVR, Ionuț Cristache a făcut Sîc! Diviziei Presă a Binomului și a abordat, cu salutară îndrăzneală, dezvăluirile lui Sebastian Ghiță despre executarea mafiotă a lui Sorin Ovidiu Vântu. Cu acest prilej, Ionuț Cristache a redifuzat o mărturisire a Elenei Udrea dintr-un interviu acordat lui în 9 noiembrie 2016 despre cum s-a înființat RTV:

„- Pe domnul Ghiţă îl ştiu mai mult în ultimul timp, eu m-am certat cu domnul Ghiţă permament! Eu sînt cea care s-a opus ca domnul Ghiţă să aibă RTV-ul în 2010!

Dar aveaţi puterea asta să vă opuneţi?

Teoretic... şi ca...

Staţi un pic, cum adică teoretic?

… şi ca om care eram...

Doamna Udrea…

… care era...

Doamna Udrea, ce înseamnă că v-aţi opus ca domnul Ghiţă să aibă RTV-ul?

Da, părerea mea a fost că domnul Ghiţă nu ar trebui să aibă RTV-ul. Dumneavoastră puteaţi decide în România cine să aibă ce?

Nu puteam să decid, puteam să am o părere!

Dar afacerea RTV s-a discutat într-un cadru instituţional?

Da, s-a discutat într-un cadru instituţional!

Cum adică?

Adică conducerea SRI a fost interesată să existe acest post de televiziune!”

Declarația Elenei Udrea îl confirmă pe Sebastian Ghiță:

Binomul SRI-DNA, sub binecuvîntarea lui Traian Băsescu, i-a dat lui Sebastian Ghiță misiunea de a înființa un post tv.

Invitat al emisiunii, mi-am dat seama că în cazul Sebastian Ghiță, Istoricul, fie el istoric al clipei sau istoric pur și simplu, are obligația să confrunte dezvăluirile cu alte documente.

Confesiunea Elenei Udrea din 9 noiembrie 2016 se constituie într-un astfel de document.

Întors acasă, am căutat imediat două din documentele întocmite de Elena Udrea, aflate la dispoziția mea: Denunțul făcut la DNA în 30 ianuarie 2015 și Jurnalul, încheiat la începutul lui ianuarie 2015, înainte de a fi arestată preventiv.

Atît Denunțul, cît și Jurnalul, confirmă dezvăluirea de esență din înregistrările lui Sebastian Ghiță: Sebastian Ghiță a avut misiunea de a-l executa pe Sorin Ovidiu Vîntu și de-a prelua Realitatea Tv pentru a face din ea un post pro Binomul SRI-DNA.

Pentru că n-a reușit, a înființat tot sub semnul unei misiuni RTV. Denunțul istorisește pe larg operațiunea: înlocuirea Realitatea tv cu România tv:

„Acoperirea puterii înseamna și să ai control asupra presei. În anul 2011, SRI i-a înființat televiziune lui Ghiță Sebastian. Sub pretextul, altfel corect, că Vîntu avea probleme cu legea și cu concursul lui Ghiță, care l-a înregistrat pe SOV, acesta a fost arestat și Realitatea a fost preluată de Ghiță. A urmat un scandal între Ghiță și Elan Schwarzenberg, dar primul avea susținerea Serviciului, ca urmare s-a înființat RTV. Pentru a nu crea suspiciuni, s-au dus la Președinție să îi ceară acordul, pe motiv că democrația va fi mai apărată cu o nouă televiziune. I-am spus Președintelui convingerea mea fermă că RTV va deveni un post al SRIului, al lui Ponta și PSD, desigur anti- Băsescu și anti-Udrea. Așa s-a și întîmplat. L-am întrebat pe Ghiță de ce mă atacă în continuu și cu toate minciunile și mi-a zis ca el nu mai controlează postul, că postul este controlat de Coldea, în sensul în care i-a dat bani să mă atace.

În ultima săptămînă la Cotroceni, pe RTV era o emisiune în care se analizau dosarele penale la care va trebui să răspundă Traian Băsescu. O emisiune de linșaj desigur, dar și de decredibilizare a Președenției. L-a sunat pe Coldea și i-a zis ca își dă seama ce se întîmplă și că dacă nu se potolesc va ieși public să îl acuze că Ghiță este omul care le face jocurile. RTV-ul s-a potolit imediat, de ce iese psd-istul, la comanda cui? Pentru că are multe dosare penale cu care este ținut. El mi-a povestit la o cafea la Safe, un bistro pe Barbu Văcăresu, că a fost chemat la audieri și fratele lui și că i-a amenințat pe cei doi, Coldea și Maior că îi împușcă dacă îi fac lui ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele lui. Evident, cred că a exagerat cu împușcatul, dar în rest știu că e adevărat.”

Olguta Vasilescu, DEZLANTUITA! Atac fara precedent la Carmen Iohannis! Ce vrea sa faca la referendum

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI