"Se impun trei constatări:

1. Se vorbeşte despre fuziune şi despre funcţii. Nicăieri despre principii şi valorile pe care le susţine noul partid sau despre ce va face pentru români.
2. Am avut dreptate anul trecut: cu Vasile Blaga în fruntea sa, PDL a murit. Astăzi, Vasile Blaga a spus "Adio, PDL!"
3. PMP rămâne singura formaţiune de centru-dreapta din România care îşi asumă protejarea statului de drept, independenţa Justiţiei, depolitizarea instituţiilor statului şi creşterea nivelului de trai al oamenilor", a scris Elena Udrea pe Facebook.

În plus, Elena Udrea a postat și o declarație a lui Vasile Blaga de pe 23 martie 2013, atunci când  a fost ales în funcția de lider al PDL, acesta spunând că nu acceptă ca cineva să-i pună la îndoială loialitatea faţă de partid.

"Vasile Blaga în 23 martie 2013: "Eu nu am fost niciodată în PSD. Nici în PNL. Eu am fost numai în partidul ăsta… Şi de aici o să plec acasă. Nu accept ca cineva să-mi pună la îndoială loialitatea faţă de partid. Trebuie să facem reconstrucţia în jurul nostru a Dreptei româneşti. Dar cum? Cu portocaliu, cu trandafir şi cu Verde înrourat".

Vasile Blaga în 14 iulie 2014: "În 26 iulie vom avea congresele de fuziune, fuziune prin comasare a PDL cu PNL. Acest partid se va numi Partidul Naţional Liberal… Pentru că, într-o astfel de negociere, fiecare trebuie să câştige"", a mai punctat Elena Udrea.

Te-ar putea interesa și: