Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea: Acum este foarte important ce partid ai în spate şi nu ce acuzaţii ţi se aduc
Elena Udrea: Acum este foarte important ce partid ai în spate şi nu ce acuzaţii ţi se aduc

Elena Udrea: Acum este foarte important ce partid ai în spate şi nu ce acuzaţii ţi se aduc

Elena Udrea a declarat, vineri, la ieşirea de la Secţia 2 de Poliţie, unde s-a prezentat conform obligaţiilor stabilite prin măsura controlului judiciar, că este foarte important pentru un politician acuzat de procurori ce partid îl susţine şi nu ce acuzaţii i se aduc.

"Astăzi în politică este foarte important ce partid ai în spate, nu se judecă cu aceași măsură. Ponta are cel mai mare partid în spate. Depinde de ce partid reprezinți și nu ce acuzații ți se aduc", a precizat Udrea, întrebată de jurnaliști de ce în cazul ei s-a încuviințat ridicarea imunității și în cazul premierului Victor Ponta nu.

Elena Udrea a mai spus că acum PSD trebuie să demonstreze că mai este partidul care guvernează, dar cu premierul plecat din țară este mai greu.

"PSD are un test acum. Trebuie să demonstreze că mai este partidul care guvernează și că este principalul partid din România, dar cu șeful partidului plecat în Turcia și nu se mai întoarce, îmi imaginez că este greu", a adăugat Udrea.

Fostul ministru a vorbit și de nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, precizând că acesta a fost și propunerea fostului președinte Traian Băsescu.

"Este o propunere politică. Așa a considerat actuala putere, Iohannis și premierul interimar", a mai spus Elena Udrea.