Elena Merișoreanu are tarif negociabil la evenimente. Artista vorbește despre prețurile umflate

Elena Merișoreanu are tarif negociabil la evenimente. Artista vorbește despre prețurile umflate Sursa foto: Elena Merisoreanu / Facebook

Artista Elena Merișoreanu are un tariff flexibil atunci când vine vorba de evenimente. Cântăreața este destul de indulgentă cu oamenii atunci când vine vorba de bani. Mai ales dacă sunt și cunoscuți la care a mai cântat. „Sunt prețuri uneori atât de umflate ca 5.000, 8.000 de euro.

Nu dă nimeni banii aceștia pentru că, de exemplu, dacă mergi la Suceava, la Bistrița sau la Sibiu, unde e mai departe, ceri o sumă rezonabilă, dar nici sume imense. Aici în București, dacă mergi la un eveniment, de exemplu, eu zic că este foarte bine dacă îți dă omul 1.000 – 1.200, dar nu depășește 1.500 niciodată.

Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu. Sursă: Adrian Laurentiu Romaniuc | Dreamstime.com

Artista primește uneori mai mult decât cere

Depinde dacă mergi departe, normal că sunt cheltuieli de transport, dar nu trebuie să ne aruncăm la niște prețuri. Eu, când merg la oameni pe care îi cunosc de ani de zile, nu le cer niciun preț. Pentru că ei poate îmi dau mai mult decât aș cere eu”, a spus artista.

De asemenea, cântăreața explică faptul că nu s-a lovit de situații nefericite în care să nu i se achite onorariul. Sau să i șe reproșeze că nu s-a ținut de program. „Pe unde am fost și slavă Domnului de la 16 ani tot merg, nu am fost niciodată în vreo situație neplăcută.

Ne puteți urmări și pe Google News

Elena Merișoreanu cântă de la 16 ani

Niciodată nu mi s-a reproșat nimic pentru că eu când mă duc la o nuntă știu ce trebuie să cânt, știu ce trebuie să fac de banii pe care îi iau pentru că și oamenii poate fac eforturi ca să ne aducă. De multe ori omul poate merge să mănânce, dar merg și să joace, să asculte muzica.

Niciodată nu mi s-a reproșat nimic pentru că eu mi-am făcut meseria așa cum trebuie. Și nu am avut probleme de genul acesta”, a mai spus artista. Cu o carieră de zeci de ani în spate, Elena Merișoreanu este în continuare una dintre cele mai căutate artiste în domeniu.

Revista presei
Zile de foc