Elena Băsescu a reușit, în timp record, să dea jos kilogramele acumulate pe durata ultimei sarcini, iar acum aceasta este „posesoarea” unei siluete demne de invidiat.

Recent, Elena Băsescu și soțul ei, Cătălin Gheorghe, s-au fotografiat împreună, iar imaginea postată pe rețele sociale a făcut furori în rândul fanilor.

„Așa ne place! Lângă o femeie frumoasă, trebuie să fie un bărbat frumos!”, a fost doar unul dintre comentariile laudative la adresa cuplului, potrivit verdict.ro.

După divorțul de Bogdan Ionescu, EBA a redevenit o femeie liberă, iar în 2017 a început o relație cu Cătălin Gheorghe, proprietarul unui restaurant din Capitală

„Cătălin are talent de afacerist, își gestionează singur afacerile. Muncește mult, îl susțin. De când a apărut Anastasia, și-a dorit să facă ceva și pentru copil, nu doar pentru el. Cele mai frumoase momente, la maternitate, când s-a născut Anastasia. Nu a vrut să asiste la naștere, nici eu nu mi-am dorit asta. Mi se pare ceva mult prea intim.

Sunt foarte mulțumită de viața mea. Nu spun nu unei viitoare întoarceri în politică. Aștept să crească un pic copiii. Acum sunt foarte mici, au nevoie de mine, au nevoie să-mi dedic timpul lor 100%”, a mai spus Elena Băsescu, scrie Cancan.