Evenimentul Zilei > Monden > El e cel mai nesăbuit star de la Hollywood
El e cel mai nesăbuit star de la Hollywood

El e cel mai nesăbuit star de la Hollywood

Considerat unul dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood, Idris Elba, pe care românii l-au putut urmări recent în rolul lui Nelson Mandela, în filmul „Mandela: Lungul drum spre libertate”, este un șofer cu experiență care își face singur cascadoriile.

 Idris și-a dorit mereu să pătrundă în lumea incitantă a sporturilor cu motor. Mai mult, prinzând gustul adrenalinei, actorul se pregătește să stăpânească câteva dintre cele mai dure discipline ale vitezei și să participe la cele mai dificile competiții. Așa s-a născut noua serie Discovery în patru părți, Idris Elba: Fără limite, ce va avea premiera mâine, de la ora 21.00. Alături de el se va afla unul dintre cei mai buni piloți de acrobații aeriene din Ma rea Britanie, Ed Cyster, care, la ora actuală, este inclus ca pilot în Top Unlimited Aeroba tic și e cotat pe locul al doilea în topul piloților din Marea Britanie. „Nu există loc pentru erori când ești la 1.200 de metri altitudine”, spune Ed întrun interviu acordat în exclusivitate pentru EVZ Monden. „Am fost surprins că au avut curajul de a face pe cineva să trăiască această experiență. În mod normal, e nevoie de ani întregi ca să obții o licență de zbor și abia după aceea începi să înveți să pilotezi un avion cu care faci acrobații în aer”, a mai spus acesta.

Ed a mai dezvăluit și că tim pul de învățare al actorului a fost înjumătățit, deoarece Elba a suferit un acci dent de motocicletă

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: