Evenimentul Zilei > Sport > Efectul NĂUCITOR după ce a părăsit US Open. SERENA WILLIAMS plătește SCUMP
Efectul NĂUCITOR după ce a părăsit US Open. SERENA WILLIAMS plătește SCUMP

Efectul NĂUCITOR după ce a părăsit US Open. SERENA WILLIAMS plătește SCUMP

Serena Williams a fost sancţionată cu o amendă de 17.000 de dolari în urma celor trei avertismente primite în finala feminină a turneului US Open. Serena s-a certat cu arbitrul de scaun şi l-a făcut hoţ, potrivit raportului întocmit de organizatori.

Serena Williams a fost avertizată pentru primirea de indicaţii din partea antrenorului său, pentru ruperea rachetei şi pentru adresarea de insulte. În finala pierdută în faţa japonezei Naomi Osaka (6-2, 6-4), Serena Williams a primit primul avertisment, însoţit de o amendă de 4.000 de dolari, al doilea de 3.000 de dolari, iar ultimul de 10.000 de dolari.

„Nu trişez pentru a câştiga, prefer mai bine să pierd”, s-a apărat Serena Williams (36 ani). „Este incredibil. Nu am primit indicaţii”. Nu am trişat niciodată în viaţa mea. Îmi datorezi scuze”, i-a spus Serena arbitrului partied, potrivit Agerpres.

La al doilea avertisment, primit după ce şi-a rupt racheta, în urma unui break realizat de adversară, acţiune ce i-a adus o penalizare de un punct, Serena a izbucnit. „Este un atac personal. Greşeşti. Nu vei mai arbitra niciodată un meci al meu. Îmi datorezi scuze. Eşti un mincinos”', a acuzat jucătoarea americană.

„Eşti un hoţ. Mi-au furat un punct”, a continuat ea, iar în acel moment arbitrul i-a aplicat şi al treilea avertisment, sinonim cu un ghem pierdut, o sancţiune foarte rară la acest nivel.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: