Eduard Hellvig: Acuzaţiile aduse de ANI sunt o MIZERIE

Eduard Hellvig: Acuzaţiile aduse de ANI sunt o MIZERIE

Ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig, susţine că acuzaţiile care i se aduc de către ANI sunt "o mizerie", că motivul atacurilor la adresa sa este legat de funcţia pe care o deţine în PNL şi de faptul că se doreşte ca USL să piardă parlamentarele din 2012 şi prezidenţialele din 2014.

"O să merg până la capăt, este o mizerie", a declarat Eduard Hellvig, la Antena 3. "Înţeleg care este atacul, e de la faptul că sunt secretar general al PNL şi că am fost alături de preşedintele Crin Antonescu din 2009. Motivul e să nu ajungem în 2014, să nu câştigăm alegerile din 2012 şi să nu câştigăm prezidenţialele din 2014", a mai spus Hellvig. Ministrul a anunţat că va face o conferinţă de presă în care va demonstra că nu este vinovat. Ministrul Turismului, Eduard Raul Hellvig, a fost găsit incompatibil de către inspectorii de integritate, întrucât pe lângă funcţia ministerială a fost şi director la o firmă, angajat ca cercetător în ştiinţe politice în altă societate şi a mai încasat salariu de la o bancă de celule stem. Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat astăzi că miniştrii Ovidiu Silaghi (Transporturi), Eduard Raul Hellvig (Dezvoltarea Regională şi Turism), Dan Mihalache (secretar general adjunct al Guvernului) şi Liviu Marian Pop au probleme cu averea, sunt incompatibili sau sunt în conflict de interese. CITIŢI ŞI:

  • Dan Nica şi firele şpăgii pentru "112". EVZ a descoperit veriga lipsă în scandalul mitei de 7 milioane de dolari de la Ericsson
  • CAZUL MIRCEA DIACONU. Explicaţiile Parlamentului pentru nerespectarea Justiţiei: "hazardante"
  • OPERAŢIUNE ANI. ALT INCOMPATIBIL: Sorin Buhaş, consilier local la Oşorhei
  • GUVERNUL USL duce ţara de râpă. Când iese BĂSESCU? BILANŢ la 6 luni!
  • Mircea Diaconu SE RETRAGE din viaţa politică, începe un nou film şi renunţă la Loganul de senator pentru un ARO
  • ANI a decis: Lucia Hossu Longin este incompatibilă la TVR