Evenimentul Zilei > Sport > Echipa Naţională a României, disperată. Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19
Echipa Naţională a României, disperată. Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19

Echipa Naţională a României, disperată. Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19

Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19 în cantonamentul echipei naționale, astfel că va rata meciul României contra Macedoniei de Nord, programat miercuri, de la ora 21:45, la Skopje.

Celebrul fotbalist a acuzat simptoame ușoare precum anumite dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. După ce a făcut un test rapid sub supravegherea staff-ului medical al echipei naționale din Macedonia de Nord, rezultatul a ieșit pozitiv, iar Ianis Hagi a fost pus, urgent, în izolare.

Ianis Hagi, depistat cu COVID-19

FRF anunță că mijlocașul a acuzat ușoare dureri de cap, iar rezultatul pozitiv vine după cinci teste negative ale lui Ianis din ultimele zile.

Ianis Hagi este al doilea jucător al României depistat cu COVID-19 în ultimele zile, după Dorin Rotariu.

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, a anunțat FRF.

România rămâne cu doar 20 de jucători în lot

Astfel, România rămâne cu doar 20 de jucători în lot pentru meciul cu Macedonia de Nord, din 26, câți erau în lotul inițial.

Ianis Hagi este al șaselea jucător care părăsește prematur cantonamentul naționalei, după Florin Tănase, Denis Alibec, Denis Drăguș, Marian Aioani (accidentați) și Dorin Rotariu (depistat cu COVID-19), anunţă digisport.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: