Evenimentul Zilei > Vremea > Echinocțiul de primăvară vine cu vreme frumoasă, cer parțial noros și ploi slabe | PROGNOZA METEO
Echinocțiul de primăvară vine cu vreme frumoasă, cer parțial noros și ploi slabe | PROGNOZA METEO

Echinocțiul de primăvară vine cu vreme frumoasă, cer parțial noros și ploi slabe | PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO. Vremea va fi schimbătoare, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei în regiunile nordice, estice şi centrale şi vor fi mai ridicate decât acestea în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO. Temperaturile se vor încadra între -4 și 19 grade Celsius. Vor fi precipitaţii mixte la munte, mai ales sub formă de ploaie în Maramureş şi Transilvania şi doar sub formă de ploaie, local în Crişana, Moldova şi izolat în celelalte regiuni. Vântul va prezenta intensificări la munte, cu viteze de 55-65 km/h, iar pe creste va depăşi 80 km/h, dar şi în sud-vest, la cote mai reduse. În a doua parte a intervalului, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă, iar în depresiuni vor fi condiţii de brumă. În Capitală, vremea va fi caldă pentru această dată, cu cer temporar noros și temperaturi cuprinse între 2°C și 17°C.