Mai mulți salvamontiști, pompieri, jandarmi și chiar elicoptere caută fără oprire de două zile un turist care a dispărut de vineri, în Munții Bucegi.

În ziua în care a dispărut, bărbatul please din Bușteni pe lângă telecabină, intenționând să urce la cabana Piatra Arsă. Salvamontiștii spun că vocea lui părea dezorientată în momentul în care a dat telefon.

În speranta că vor da de urma celui dispărut, mai mult de douăzeci de salvamontisti din Busteni, Sinaia si Prahova, dar si un echipaj aero, au cercetat sâmbătă potecile din Abruptul Prahovean si o parte a Platoului Bucegi. Căutările nu au fost oprite nici în momentul de față. Bărbatul este căutat fără oprire.

„Căutările au început de vineri după-amiază. Situația inițială a fost de persoană rătăcită. (…) Dacă este rămas pe munte, șansele de a-l găsi în viață sunt foarte mici. Dar există și posibilitatea să fi coborât undeva, la o cabană. Căutările vor continua și în zilele următoare”, a anunțat șeful Salvamont România, Sabin Cornoiu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.