Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > E GROASĂ rău cu protestele din închisori, dacă în Presă au luat ARMA ÎN MÂINI însiși COMANDANȚII UNITĂȚILOR DE LUPTĂ ALE BINOMULUI SRI- DNA! SISTEMUL RISCĂ SĂ O PIARDĂ PE RALUCA PRUNĂ!
E GROASĂ rău cu protestele din închisori, dacă în Presă au luat ARMA ÎN MÂINI însiși COMANDANȚII UNITĂȚILOR DE LUPTĂ ALE BINOMULUI SRI- DNA! SISTEMUL RISCĂ SĂ O PIARDĂ PE RALUCA PRUNĂ!

E GROASĂ rău cu protestele din închisori, dacă în Presă au luat ARMA ÎN MÂINI însiși COMANDANȚII UNITĂȚILOR DE LUPTĂ ALE BINOMULUI SRI- DNA! SISTEMUL RISCĂ SĂ O PIARDĂ PE RALUCA PRUNĂ!

O societate se verifică în înălțarea ei către lumina civilizației moderne prin atitudinea față de pușcăriași și față de pisici. Acolo unde vei vedea pisicile rupînd-o la fugă la vederea omului înseamnă că omul se poartă crud cu animalele. Înseamnă că omul n-a ieșit din condiția sa de primitiv care folosește telefonul mobil și prezervativul. La fel și cu atitudinea față de pușcăriași.

Dacă o societate nu se preocupă de asigurarea unor minime condiții de viață decentă celor ajunși de pe gratii zicînd: Așa le trebuie. Eu i-aș împușca! înseamnă că societatea respectivă n-a depășit stadiul pitecantropic.

Am ținut să precizez asta luînd aminte la nepăsarea ONG-urilor lui Soros din România lui Klaus Iohannis la brutalitatea cu care Statul polițienesc român reprimă protestele din închisori.
E groasă rău cu protestele din închisori.
După ce-mi dau seama?
După faptul că Raluca Prună a autorizat împuşcarea deţinuţilor răzvrătiţi?
Nu.
Distinsa, cea care a apărut la o întrunire publică importantă cu plapuma pe ea, a susţine că drepturile omului sînt un lux.
Şi cum printre drepturile omului se numără şi cel de a trăi, a nu fi împuşcat pentru că protestezi, nu e un drept, e un lux.

Cînd vreau să ştiu cît de groasă e mă uit să văd cine semnează de la cele două Unităţi de luptă ale Binomului SRI-DNA: Hotnews şi Ziare.com.
Comandanţii sau subordonaţii?
Dacă semnează înșiși comandanții e groasă rău.

De regulă la unitățile de luptă ale Binomului comandanții evită se să se facă de rahat.
De aceea, comandanții dau subordonaților să atace o temă compromițătoare.
Cînd însă e groasă, comandanții nu mai au încotro.
Trebuie să se facă ei de rahat.
Ca acum, cînd toată lumea își dă seama că protestele din închisori au temeiuri solide în realitatea de Ev Mediu turcesc din sistemul nostru penitenciar.
A fost nevoie de o scînteie pentru ca pușcăriile să ia foc.
Și această scînteie a fost tocmai aruncată în vînt, din nevoi de starletă mediatică, de Raluca Prună despre o posibilă amnistie.

A scrie împotriva protestelor unor semeni de a-i noștri care sunt ținuți mai rău decît trimișii de Stalin în ocnele din Siberia înseamnă a te descalifica în plan jurnalistic, deoarece peste tot în lumea civilizată jurnalistul apără individul împotriva Sistemului represiv și nu sprijină Sistemul represiv să comită abuzuri.
Și cu toate acestea împotriva mişcării de protest din închisori au semnat chiar comandanții: de la Hotnews, Dan Tapalagă, şi de la Ziare.com Ioana Ene Dogioiu.
Deşi diferă din multe puncte de vedere, cei doi au publicat, la intervale diferite, în foile lor de luptă cam acelaşi text.
Protestele din închisoare sînt puse la cale de televiziunile borfaşe.

Slavă Domnului! Cu Antena 3 sunt într-o dușmănie de moarte. Cu Realitatea Tv n-am comerț, vorba aia. Dar să susții, cum fac cei doi, în cor, că protestele din pușcării au fost declanșate și amplificate de cele două posturi de televiziune care ar urmări astfel să-și scoată din pușcărie mogulii condamnați mi se pare o gogomănie pe care doar solda o poate explica la cele două persoane, altfel nu reduse mintal.
Cum or fi reuşind două persoane fizice diferite, de la două publicaţii diferite şi de genuri diferite, acelaşi text într-o chestiune?
Se consultă înainte de a scrie?
Scriu în cuplu, precum Ilf şi Petrov, dar spre deosebire de cei doi scriitori ruşi, semnează diferit?

De ce e groasă rău pentru Sistem?
Din simplul motiv că Raluca Prună, responsabila principală pentru revolta din închisori, e piesa de bază a Sistemului în Guvernul de Uniune Națională dintre toate instituțiile de forță ale țării.
Dacă pică Raluca Prună, cine mai face treburile murdare ale Sistemului?
Cine mai propune şi impune OUG prin care SRI are drept de cercetări Penale?
Cine o mai propune pe Codruţa Kovesi?
Cine mai atacă CCR, pentru îndrăzneala de a nu fi partenera DNA?
Cine mai reprezintă în Guvern interesele Binomului SRI-DNA?
Cine mai aplică în practica Justiției din România principiul stalinist Drepturile omului sunt un lux?

E groasă rău!
Sistemul riscă s-o piardă pe Raluca Prună.
Și pentru salvarea distinsei, Sistemul va face orice.

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: