E ADEVĂRAT: Ce se ASCUNDE în spatele faimosului "SELFIE" de la Premiile Oscar / VIDEO

E ADEVĂRAT: Ce se ASCUNDE în spatele faimosului "SELFIE" de la Premiile Oscar / VIDEO

Site-ul economic Bloomberg vine cu informaţii „adevărate şi dezamăgitoare pentru fanii fotografiei de la ceremonia Premiilor Oscar 2014, care a făcut înconjurul lumii”, după cum precizează analiştii.

Respectiv, scena respectivă (şi nu numai) a fost atent regizată, ascunzând reclame cu mize serioase. Actorii au degustat pizza livrata in direct, iar selfi-ul realizat de Bradley Cooper a doborât recordul tuturor timpurilor, devenind cea mai share-uită fotografie din istorie.

În câteva ore

Iată adevăratul „desfăşurător”. Duminică, 2 martie, în timpul ceremoniei Oscar 2014, actorul Bradley Cooper face o fotografie în care apare el, alături de "grei" ai Hollywod-ului: Brad Pitt, Kevin Spacey, Angelina Jolie, Meryl Streep, Julia Roberts. Prezentatoarea ceremoniei, Ellen DeGeneres, şi ea prezentă în imagine, a fost cea care i-a imprumutat actorului telefonul său, pentru a realiza acest selfie. Poza a fost postata pe Twitter de gazda evenimentului chiar în timpul desfăşurării ceremoniei, aceasta invitând publicul să dea "share". Succes imediat! Selfie a devenit în câteva ore fotografia cea mai "share-uită", doborând recordul deţinut anterior de poza de la realegerea ca preşedinte a lui Barack Obama, în care acesta o îmbrăţişa pe soţia sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Plasare foarte bună

Cadrele filmării momentului "selfie" surprind prezentarea telefonului cu care a fost realizată fotografia: Galaxy Note 3 produs de Samsung. Ellen DeGeneres a apărut de mai multe ori cu acest telefon de-a lungul serii, pentru a face fotografii pe care le-a postat pe reţelele de socializare. Dar...În culise, prezentatoarea utiliza iPhone-ul său pentru a face fotografii. Potrivit Bloomberg, dincolo de acest moment "selfie", ce s-a dovedit o plasare foarte bună de produs, firma Samsung, sponsor principal al evenimentului, a profitat de pauzele publicitare, prezentându-şi noile produse.

Un alt moment publicitar: apariţia băiatului care a livrat pizza în timpul desfăţurării evenimentului. Analiştii subliniază că vânzările la pizza marca Mama's and Papa's au crescut considerabil după acest moment, dar şi că firma Coca-Cola, al carei logo apărea pe aceste cutii de pizza, a avut de câştigat. Nota bene: Ellen DeGeneres s-a plimbat cu cutiile de pizza prin sală...

<iframe src="//www.youtube.com/embed/iqJ7JtgLAJ4" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>