Cântăreața Laurette are toate motivele să fie mândră de Poliția Română. La nici 24 de ore de când a anunțat furtul autoturismului său, Poliția a și descoperit mașina furată. În aceste momente, surse de la Furturi Auto au recunoscut pentru EVZ că se duc să ridice autoturismul.  Ieri, Laurette anunța supărată că Range Rover-ul negru pe care îl avea parcat în fața vilei superbe din Corbeanca a dispărut din fața locuinței. În scurt timp, Laurette a apelat la poliţie  Vedeta, ce de curând a fost remarcată frecvent în preajma omului de afaceri Ion Ţiriac și despre care se spune că ar fost copleșită cu daruri scumpe, a anunțat dispariția și chiar a mărturisit că îşi suspectează de furt fostul iubit, tatăl copilului său.

Laurette a observat miercuri dimineaţă dispariţia maşinii, iar la ora 12.30 a sunat la la autorități.  Poliţiştii de la Serviciul Furturi Auto s-au deplasat acasă la Laurette, i-au luat acesteia o declaraţie şi au declanșat cercetările la faţa locului.

Laurette a trăit timp de șase ani o poveste de dragoste cu Mihai Ştefan, împreună cu care are o minune de fetiţă, pe nume Serena. Cei doi au avut o dragoste cu năbădăi, s-au despărţit şi s-au împăcat de nenumărate ori, ajungând chiar la Tribunal unde şi-au disputat custodia fetiţei.

Primul gând al lui Laurette a fost că maşina i-a fost furată de fostul iubit. De altfel, în urmă cu mai multă vreme Laurette povestea pentru Click: "Ne-am certat rau. M-a amenințat că îmi ia mașina, dar nu are cum, că este trecută pe numele meu. A zis că-i dă foc dacă mă prinde cu alt barbat".