Premierul Vucici s-a întâlnit cu consilierii lui Donald Trump, totul  s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, la Abu Dhabi. Premierul din țara vecină a afirmat că "întâlnirea a relevat faptul că există spațiu de colaborare cu Guvernul Trump și posibilități de cooperare între cele două țări”.
 
Vucici a făcut această afirmație ca răspuns la acuzațiile unui jurnalist belgrădean, conform cărora șeful Guvernului Serbiei a plecat la Abu Dhabi doar pentru a privi cursa de Formula 1, ultima a sezonului.
 
Pe lângă oamenii lui Trump, Aleksandar Vučić a mai spus că s-a întâlnit cu președintele Rwandei, premierul Nigeriei, "precum și cu oameni din lumea arabă și liderii Dubai-ului”.Vučić a mai spus că nu este atras de Formula 1, ci de sporturi precum baschetul, boxul sau fotbalul, titrează activenews.ro.
Acum căteva zile  premierul Ungariei, Viktor Orban, a făcut publică vestea că a fost invitat la Casa Albă de către noul președinte american, Donald Trump şi că s-au înţeles foarte bine glumind chiar când Orban i-a spus că nu prea este simpatizat la care Trump a replicat că nici el.