Evenimentul Zilei > Social > Modă nouă de Crăciun: brad olimpic în curtea Liceului „Jean Monnet”
Modă nouă de Crăciun: brad olimpic în curtea Liceului „Jean Monnet”

Modă nouă de Crăciun: brad olimpic în curtea Liceului „Jean Monnet”

Elevii de la Liceul "Jean Monnet" şi-au adus astăzi toate diplomele obţinute de-a lungul timpului la olimpiade naţionale şi competiţii sportive şi au împodobit cu ele bradul din curtea şcolii.

Profesorii şi elevii de la „Jean Monnet” au încercat astăzi să spele ruşinea colegilor care au pătat imaginea şcolii. În curtea liceului se ridică falnic un brad, care în loc de globuleţe are medalii obţinute de elevi de la diferite concursuri, iar în loc de cadouri, trofee de la competiţii sportive.
Ferestrele de la parter sunt pline de diplome în ţiple, de la cele obţinute la olimpiade naţionale până la atestatele Cambridge la limba engleză. În timpul orelor, doi elevi au grijă de diplomele care n-au mai avut loc la geam şi le lipesc cu scotch pe copacii din curte, chiar sub privirea directorului. „Am vorbit cu profesoara şi ne-am învoit. Ştie ce facem”, îl liniştesc elevii pe directorul şcolii, Bogdan Stoica.
„Vrem să spălăm ruşinea colegilor noştri în faţa presei şi a întregii ţări. Vrem să arătăm şi cealalată faţă, academică, a liceului”, spune o elevă de la Jean Monnet.
Evenimentul fusese planificat înainte ca un elev de la liceu să fie „săltat” de poliţişti chiar din cancelaria liceului.
Citiţi şi:

  • Cazul „Jean Monnet”, profesorul în faţa procurorului. „Nu ştia că e minoră, de parcă lucra la aprozar”
  • Liceul "Jean Monnet", veşnic aspirator de fiţe. De la odraslele nomenclaturiştilor la piţipoancele contemporane
  • Misterul "violului" de la Jean Monnet, dezlegat: Oana, turnată tatălui de colege
  • A fost orgie bahică, nu viol
  • Incognito EVZ la liceul celebrităţilor: viaţa la Jean Monnet după viol
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: