Din fericire, se pare că nu este vorba ceva grav, astfel că familia ei așteaptă să se pună rapid pe picioare, anunță Antena Stars. În luna august, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu, tatăl copilului ei, au decis să meargă în viață pe drumuri separate, astfel că tot ceea ce îi mai leagă acum este băiețelul lor.

După decizia separării de fostul soț, Elena Ionescu a anunțat, pe contul său de Facebook: „Da, am divortat! Luna trecută am decis impreuna cu Dragos de comun acord sa ne despartim. Am vrut sa tinem totul secret pentru ca genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie sa gasim puterea sa mergem mai departe!

Ne-am asteptat sa se intample asta? Nu… dar nu suntem nici primii si nici ultimii care se despart. Totul s-a intamplat foarte repede intre noi, ne-am cunoscut, ne-am indragostit si in 6 luni am ramas insarcinata cu Razvanel.

Uneori Dumnezeu face lucrurile sa se intample intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipa. Ne-am casatorit dupa ce am ramas gravida, dupa doar 7 luni de cand ne cunosteam. Poate a fost putin cam repede, cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaste.

As face lucrurile diferit? Niciodata. Am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie in viata asta si anume darul de a fii MAMA.”