Alina Petre, fostă Măgureanu, a ajuns în atenţia publicului după ce a făcut o serie de afirmaţii grave, concretizate în denunţuri depuse la DNA. Aceastaa depus însă denunţuri pe bandă rulantă la DNA, începând din primăvara anului trecut, în care apar nume grele din politică şi finanţe.

Din dezvăluirile Alinei, primul director al SRI ar fi obţinut în 2009, în urma unor intervenţii, un credit de aproape 3 milioane de euro, cu ajutorul lui Mugur Isărescu. În denunţuri mai apar numele lui Traian Băsescu, Crin Antonescu, dar şi al milionarilor Elan Schwartzenberg şi Dragoş Dobrescu.

În prezent, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, se teme pentru viaţa ei după ce ar fi primit, indirect, ameninţări cu moartea. Nu este pentru prima dată când este pusă în faţa unei asemenea situaţii, după denunţurile pe care le-a făcut la DNA împotriva unor oameni politici şi afacerişti de top, dar acum pericolul vine din cu totul altă direcţie!

În afară de asta, Alina Petre a mai trecut printr-o dramă, în aprilie 2016, când una din angajatele sale din magazinul pe care îl avea pe Calea Victoriei a fost înjunghiată mortal de fostul iubit, chiar în timp ce se afla la serviciu.

Acum criminalul o ”vânează” din spatele gratiilor chiar pe Alina Petre, sau cel puţin aşa se teme femeia. Asta pentru că Alina luase legătura cu el, înainte să-şi ucidă iubita, rugându-l să se potolească, iar bărbatul îi atribuia ei o parte din vină pentru faptul că fosta nu mai voia să audă de el. ”Am aflat că el a trimis înainte să fie arestat mai multe mesaje prietenilor săi în care făcea referire la mine. Mi-e teamă să nu-mi fi pus gând rău, mă tem pentru viaţa mea şi mă gândesc serios să-mi angajez bodyguard” a declarat Alina Petre.