Generalul Dumitru Iliescu: SRI şi DNA au intrat fraudulos „cu picioarele în vieţile a mii de români” pe filiera americană
Editura Evenimentul si Capital

Generalul Dumitru Iliescu: SRI şi DNA au intrat fraudulos „cu picioarele în vieţile a mii de români” pe filiera americană

Autor: | | 2 Comentarii | 1077 Vizualizari

Binomul SRI-DNA ar fi beneficiat fraudulos, începând din 2005, de infrastructura de interceptare a Agenţiei de Securitate Naţională a SUA (n.r. - NSA, National Security Agency), destinată exclusiv monitorizării globale a ameninţărilor teroriste, pentru a „intra cu picioarele în vieţile a mii de români”, fără a avea nevoie de mandat de la judecător şi chiar cu încălcarea legilor Statelor Unite, scrie pe Facebook fostul şef al SPP, generalul Dumitru Iliescu.

Astfel, susţine generalul, ofiţeri SRI şi procurori DNA au spionat în masă pe oricine au dorit, ca urmare a unei Hotărâri secrete a CSAT din 2005.

Redăm integral mesajul postat de generalul Dumitru Iliescu:

„Hotărârea CSAT 045, din 18 mai 2005 - îmi transmite un fost ofiţer al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, şi nu doar el (confirmări mi-au venit din mai multe surse, de aceea am şi făcut publice aceste aspecte) - se referă la realizarea Sistemului Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor transmise prin satelit – MONSAT!”.

Sistem de monitorizare a comunicaţiilor prin satelit însemnând, pentru cine nu ştie, interceptarea atât a telefoanelor, cât şi a poştei electronice, a oricui, cât şi poziţionarea în timp real a locului în care se află o persoană, oriunde pe glob!

Iniţial, sistemul MONSAT s-a implementat în SUA, serverul principal fiind în sediul NSA, imediat după atacurile teroriste din 2001 din SUA, şi destinaţia lui este strictă: monitorizarea oricărui individ cu potenţial terorist!

Implementat printr-o Rezoluţie a Congresului American, acest sistem este interzis a fi folosit de persoane neautorizate (persoanele autorizate fiind doar: şeful oficial FBI din ţara în care sistemul este implementat, şeful oficial al biroului CIA din ţara respectivă, şi – atenţie: ataşatul militar al Ambasadei SUA din ţara în cauză, cel care deţine, de altfel, şi codurile de intrare în sistem), şi este interzis de a fi folosit pentru a monitoriza, intercepta, fila, alte persoane decât cele pentru care există dovezi certe că ar face parte dintr-o grupare teroristă!

Doar că indivizi corupţi din SRI au văzut în MONSAT cheia spre interesele lor personale, vendete, şi, nefiind prea greu să corupă cei trei americani despre care am făcut referire mai sus, în complicitate cu CSAT, au deturnat misiunea pentru care a fost creat, şi, ocolind însăşi legislaţia din SUA, au fentat partenerul strategic al României, şi au făcut ceea ce ştiu ei mai bine să facă: adică au emis încă o Hotărâre CSAT, pusă la secret şi ea, în care efectiv au schimbat beneficiarul iniţial şi au trecut, ca beneficiari: SRI şi DNA (proaspăt înfiinţat şi el, tot în 2005)!

SIE, după ce că fost ciuntit – tot printr-o Hotărâre ilegală a CSAT – a ramas cu buza umflată, dar şi cu terminalele serverului în mână! Hotărârea CSAT prin care SRI şi DNA şi-au dat liber la spionaj în masă, este Hotărârea 0121 din data de 4 octombrie 2005 (numită „Hotărâre de MODIFICARE a Hotărârii CSAT din 18 mai 2005, având numărul 045 privind Realizarea sistemului naţional de monitorizare a comunicaţiilor transmise prin satelit - MONSAT”, prin introducere a noi beneficiari”).

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate