Evenimentul Zilei > Social > Duminica neagră pe drumurile din România. O mașină a luat foc în mers
Duminica neagră pe drumurile din România. O mașină a luat foc în mers

Duminica neagră pe drumurile din România. O mașină a luat foc în mers

Un autoturism a luat foc în mers, duminică, între localitatea Cataloi și Nalbant din județul Tulcea. Opt pompieri au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.. Au fost blocate ambele sensuri de mers.

Potrivit ISU Tulcea, în jurul orei 14:00, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins o autoutilitară ce se deplasa pe DN 22 A, Nalbant – Cataloi, iar în zonă s-a format o coadă de mașini, ceea ce a dus la revolta șoferilor care au rămas blocați în trafic.

„Stau aici de o oră și încă nu au stins mașina. Este incredibil că se poate întâmpla așa ceva”, a declarat pentru Evenimentul zilei unul dintre șoferii blocați în trafic.

Purtătorul de Cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, Baciu Florentin, a declarat pentru Evenimentul zilei că situația este sub control și a asigurat că nu au existat victime. Cele două persoane care se aflau în autoturism în momentul producerii incendiului s-au autoevacuat în timp util, în momentul în care au simțit miros de fum.

„Mașina a luat foc, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la compartimentul motor”, a mai declarat purtătorul de cuvând al ISU Tulcea. Incendiul a fost lichidat până la această oră.