Evenimentul Zilei > International > Ducesa de Sussex a spart toate protocoalele care se impuneau după naşterea bebeluşului regal. Ce năzdrăvănii a mai făcut Meghan
Ducesa de Sussex a spart toate protocoalele care se impuneau după naşterea bebeluşului regal. Ce năzdrăvănii a mai făcut Meghan

Ducesa de Sussex a spart toate protocoalele care se impuneau după naşterea bebeluşului regal. Ce năzdrăvănii a mai făcut Meghan

Cu certitudine, nu mai e familia regală de odinioară, iar Meghan aduce un vânt de schimbare asupra casei Windsor... şi suntem abia la început. Ducesa de Sussex s-a impus chiar de la începuturi. În ziua nunţii, care a însemnat intrarea sa oficială în rândul Windsorilor, a spart protocolul: de una singură a parcurs traseul până la soţul său care o aştepta la altar. O dată cu sosirea primului fiu - altă ocazie care prevede o practică consolidată şi reiterată de-a lungul anilor - fosta actriţa mai rupe o dată protocoalele.

Nicio poză în faţa clinicii după naştere, cum făcuseră în trecut Kate şi Diana. Cele două, la puţine ore după ce au dat viaţă fiilor, s-au arătat fotografilor perfect coafate şi cu copiii în braţe. Ambele surâzătoare şi deloc încercate de naştere, pozele au  fost obiectul discuţiilor, judecate de multe femei ca derutante, capabile să transmită un mesaj greşit: ''A ieşit din spital la şapte ore după, cu faţa trucată şi tocuri înalte.Nu-ţi poţi arăta oricum durerea…'' a comentat actriţa Keira Knightley, după ce ducesa de Cambridge a născut  al treilea copil, Louis.

Meghan se abate de la reguli

Ea, care în timpul sarcinii n-a ratat nicio poză, de data asta s-a lăsat aşteptată: au trecut nu mai puţin de trei zile pentru fotografiile oficiale, cu bebeluşul regal. Iar asemănările nu sunt singura alegere contra curentului. Fotografiile n-au fost făcute pe treptele clinicii, ci la castelul Windsor, în Sala St.Georgès Hall. Şi nu este ea cea care poartă copilul în braţe (cum făcuseră Kate şi Diana, care abia într-un moment ulterior dăduseră şi taţilor copilul în braţe pentru fotografiile de ritual), ci chiar prinţul Harry, tată ''orgolios''. Apoi, nu se străduiesc să ascundă rotunjimile naturale ale unei femei care abia a născut.

Rochia albă a lui Meghan:  fără mânecă,  talia înaltă, sub sâni, care subliniază burta încă uşor umflată

Nu la fel s-a întâmplat cu Diana, care la ieşirea din clinică alesese nişte haine mai ample: un bleu ciel cu buline albe când l-a născut pe William. Culori care s-au repetat la pozele făcute de Kate în onoarea soacrei pe care n-a cunoscut-o niciodată.

Cât va câştiga cea care va fi babysitter

Abia născut Royal Baby şi deja se fac primele speculaţii şi se pun primele întrebări: de exemplu, cât va câştiga babysitter? La două zile de la naşterea primului copil al lui Meghan Markle şi al principelui Harry, micuţul este deja o vedetă ca părinţii şi verişorii săi născuţi din iubirea dintre Kate Middleton şi principele William.

Cea care va avea grijă de bebeluşul regal, după cum se citeşte în presa britanică, va avea o retribuţie deloc de lepădat: nu mai puţin de 70.000 de sterline pe an, aproape 81.000 de euro.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: