Evenimentul Zilei > Actualitate > Ducesa Kate de Cambridge, FĂRĂ SUTIEN, la fabuloasa premieră a peliculei “Spectre”
Ducesa Kate de Cambridge, FĂRĂ SUTIEN, la fabuloasa premieră a peliculei “Spectre”

Ducesa Kate de Cambridge, FĂRĂ SUTIEN, la fabuloasa premieră a peliculei “Spectre”

Prezenţa celor trei tineri şi frumoşi reprezentanţi ai casei regale a Marii Britanii - ducesa de Cambridge, soţul său, prinţul William şi fratele acestuia, prinţul Harry – a înnobilat covorul roşu desfăşurat luni seară la Londra cu ocazia grandioasei premiere a lungmetrajului "Spectre", cel mai recent film din seria "James Bond".

Rochia vaporoasă, bleu pal, cu spate transparent, care trăda faptul că frumoasa ducesă de Cambride a renunţat la incomodul sutien, a fost aclamată de cei mai renumiţi stilişti internaţionali. Pur şi simplu, Kate a eclipsa toată suflarea feminină prezentă la eveniment, fie că a fost vorba de actriţele-vedete ale premierei, Lea Seydoux, 30 de ani, şi Monica Bellucci, 51 de ani, partenerele lui Daniel Craig în "Spectre", sau de soţia acestuia, fabuloasa actriţă Rachel Weisz, pe care actorul a sărutat-o la un moment dat cu foc.

Rochia ducesei poartă semnătura lui Jenny Packham, designer britanic, renumit mai ales pentru rochiile de mireasă pe care le creează.

"Spectre", regizat de Sam Mendes (fost soţ al minunatei Kate Winslet), lansat luni în Marea Britanie, va intra în cinematografe pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în România.

În "Spectre", Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012). Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista, Ralph Fiennes şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului "Spectre", al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes. Potrivit producătorilor, intriga noului film este dominată de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre".  Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.