Drew Barrymore, o tocilară îndrăgostită

Drew Barrymore, o tocilară îndrăgostită

Actriţa în vârstă de 33 de ani, „regina comediilor romantice“, îi dă viaţă personajului Josie Geller, o tânără ziaristă care se hotărăşte să retrăiască experinţa anilor de liceu, o perioadă nu prea fericită a vieţii sale.

„Un sărut adevărat“ abordează una dintre temele preferate ale producătorilor de film americani - aceea a găştilor de liceu şi permanentul război dintre ele.

Întotdeauna va exista „echipa“ popularilor, din care fac parte obligatoriu două-trei fete blonde şi căpitanul echipei de fotbal, iar de partea cealaltă se vor afla tocilarii, victime sigure ale celor „cool“. În filmul de faţă, confruntarea este nelipsită, iar Josie este cea care va reuşi „să spargă“ barierele dintre populari şi tocilari. Tânăra ziaristă îşi propune să realizeze un material inedit pentru ziarul la care lucrează şi hotărăşte să se înscrie la liceu, pentru a retrăi acele vremuri. La 25 de ani, Josie este la fel de timidă în relaţiile cu ceilalţi ca în adolescenţă şi reuşeşte imediat să se transforme în ţinta ironiilor venite din partea colegilor. Se împrieteneşte cu tocilara Aldys, interpretată de Leelee Sobieski, şi încearcă să atragă atenţia celui mai popular băiat din şcoală. Însă neprevăzutul îşi face loc şi aici, deoarece Josie se îndrăgosteşte de profesorul de engleză.

SCHIMBARE

Ne puteți urmări și pe Google News

Drew, o rebelă cuminţită

> Spre deosebire de personajul din film, Drew nu a fost un copil model. La 13 ani se droga cu cocaină şi frecventa celebrul „Studio 54“.

> În 1995, a apărut nud în revista „Playboy“ şi a avut apariţii scandaloase în diferite emisiuni.

> Din 1996, Drew începe să-şi schimbe atitudinea şi se transformă într-o persoană respectabilă, iar succesul cinematografic nu întârzie să apară.