Problemele Nicoletei Luciu cu cel care a crescut-o  au pornit încă din tinereţe. În urmă cu 10 ani, ea a plecat de acasă pentru că nu mai suporta comportamentul tatălui şi a fost nevoită să se descurce singură.

Acum, Nicoleta şi-a deschis sufletul în emisiunea "Drept la ţintă". A povestit despre beţiile lui Ion Luciu şi despre cum era lăsată să stea pe casa scării atunci când întârzia acasă.

"Am avut o copilărie ca orice familie cu un părinte cu o astfel de problemă. N-am mâncat bătaie, nu ne-a bătut. Îl ştiam de frică şi nu făceam prostii", a povestit vedeta.

Nicoleta, care la doar câteva zile după nuntă a declarat că nu ar ezita să divorţeze de Zsolt Csergo dacă lucrurile nu ar mai merge în căsnicia lor, s-a amestecat şi în relaţia părinţilor săi.

A preferat să o ia pe mama ei de lângă Ion Luciu, iar pretextul a fost nevoia ei de ajutor în a-şi creşte tripleţii. Nu a făcut asta pentru că tatăl ei este un om rău, recunoşte actuala doamnă Csergo, ci pentru că el nu poate renunţa la alcool. "Este un om extraordinar, numai că nu a reuşit să se lase de job-ul acesta. E full-time", spune ea despre viciul tatălui.

Ion Luciu nu a fost până acum un motiv de mândrie pentru fata lui. Anul trecut el a fost prins furând roata unei Dacii. A scăpat de închisoare, dar nu şi de cazier.

În ciuda divergenţelor din trecut, vedeta îl ajută deseori pe tatăl ei. "Înainte de Paşte, Nicoleta a venit cu sora ei la mine şi mi-a adus de toate. Pui, sarmale, miel, vin, ouă, ce se pune pe masă de sărbători. Mi-a cumpărat chiar şi ţigări", a povestit Ion Luciu pentru "Libertatea".

În interviul de la Kanal D, ea a spus că îi plăteşte chiar şi întreţinerea, dar pe internet, ca să nu îi lase bani pe mână.

Ion Luciu nu a acceptat invitaţia Nicoletei la nuntă şi la botezul copiilor, organizate luna aceasta

"Ne-a lipsit dragostea unui părinte, adică a tatălui. Ne-a lipsit să ne ţină de mână, să ne drăgălăşească."
Nicoleta Luciu, vedetă

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/tazqe0LygI8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>