Evenimentul Zilei > Monden > Dramă pentru Brigitte Sfăt! Florin Pastramă este dărâmat
Dramă pentru Brigitte Sfăt! Florin Pastramă este dărâmat

Dramă pentru Brigitte Sfăt! Florin Pastramă este dărâmat

upă ce s-au căsătorit, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au dorit un copil, drept pentru care vedeta a urmat câteva tratamente pentru a rămâne însărcinată.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit despre momentul în care, după ce a rămas însărcinată, la scurt timp, a pierdut sarcina. „Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte. La o clinică de la noi am fost, a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea. Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu”, a povestit Brigitte Sfăt.

Cei doi s-au căsătorit la puțin timp, după ce au participat la o emisiune de televiziune, unde s-au îndrăgostit nebunește unul de altul.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News