Evenimentul Zilei > Actualitate > Drama lui Cornel Dinu
Drama lui Cornel Dinu

Drama lui Cornel Dinu

Deşi soţia lui agonizează pe patul de spital, Cornel Dinu găseşte resurse să se ocupe de tactica echipei pentru meciul cu "militarii".

Prestaţia excelentă pe care Dinamo o are în campionat se datorează, mai nou, şi implicării lui Cornel Dinu. Administratoruldelegat a fost văzut deseori, în ultimele zile, la baza de la Săftica, unde se află cantonamentul "câinilor roşii".
"Dinu asistă la antrenamente, nu cum se întâmpla în trecut. Spune ce merge, ce nu merge la echipă. Îşi dă cu părerea, iar «Ciobi» îl ascultă. Pe vremea lui Rednic sau a lui Andone, nu-l vedeai la Săftica. Spre exemplu, a decis ca Bakaj să nu mai prindă prima echipă, iar «Ciobi» i-a făcut pe plac. Dar nu trebuia să îi spună Dinu asta. Cifrele sunt clare: Bakaj a dat 80 la sută din pase în spate. În ceea ce-l priveşte pe Pătraşcu, el a greşit, doar la ultimul meci, opt pase, punând adversarul pe contraatac. În plus, Pătraşcu joacă pe postul lui Kone, care este un recuperator mai bun", ne-a descris un "insider" de la Dinamo modul cum se face echipa.
Silvia, internată de urgenţă
Asta în condiţiile în care Cornel Dinu trece prin momente dificile, soţia lui, Silvia, fiind internată în stare gravă în spital şi după ce Procurorul a trecut, la rândul lui, cu bine peste o operaţie pe cord deschis în luna august a acestui an.

Silvia Dinu a fost adusă marţi la Spitalul de Urgenţă
. Partenera de viaţă a Procurorului suferă de diabet, iar în urmă cu un an i-a fost amputat piciorul stâng. "Dinu încearcă să depăşească momentul greu prin muncă. Acum două zile a plecat de la Săftica direct la Spitalul de Urgenţă, unde este internată Silvia", ne-a declarat un angajat de la FC Dinamo.
"Silvia Dinu a fost adusă cu insuficienţă renală. A ajuns marţi. Acum se află la Terapie Intensivă. Este conştientă. Face dializă. Starea ei s-a îmbunătăţit. Dar, dacă nu respectă tratamentul, e posibil să se complice situaţia, mai ales că suferă de mai multe boli", ne-a declarat aseară medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Brădişteanu este, totodată, doctorul lui Cornel Dinu. "Silvia are o personalitate puternică. Cum se simte mai bine, cum renunţă la tratament. A venit de mai multe ori, de urgenţă, la spital, după ce a neglijat tratamentul", a adăugat Brădişteanu, care neagă varianta că Silvia Dinu ar fi suferit o comă diabetică.
De altfel, coma diabetică este diferită de coma obişnuită. Apare, de regulă, când pacientul nu respectă tratamentul.
"Este o stare gravă a sănătăţii, dar nu înseamnă neapărat şi pierderea conştienţei. Apare când nu este respectat tratamentul, iar glicemia creşte de pe o zi pe alta, până se ajunge la o stare foarte gravă, când pacientul chiar îşi poate pierde viaţa", ne-a precizat ieri medicul diabetolog Eduard Adamescu.
"Dinu pleacă de la Săftica direct la Spitalul de Urgenţă, unde este internată Silvia."
ANGAJAT LA DINAMO, despre situaţia familiei Dinu

"Când este vorba despre o persoană vârstnică, perspectiva este mai întunecată.”
EDUARD ADAMESCU, medic diabetolog

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News