Evenimentul Zilei > International > Dramă fără margini pentru o româncă, în Italia. Trădarea care i-a distrus complet viața
Dramă fără margini pentru o româncă, în Italia. Trădarea care i-a distrus complet viața

Dramă fără margini pentru o româncă, în Italia. Trădarea care i-a distrus complet viața

O tânără din Cluj a avut parte de o experiență îngrozitoare, în Italia.

Cea mai bună prietenă a fetei în vârstă de 19 ani i-a promis că va merge în Italia pentru a lucra ca menajeră, dar când a ajuns acolo, fata a căzut în „ghearele” proxeneților. Timp de patru ani, aceasta a trecut printr-un adevărat calvar.

De îndată ce a ajuns în Italia, tânăra a fost sechestrată și amenințată că dacă nu va urma ordinele proxeneților, familia ei va plăti un preț scump.

Timp de patru ani, fata a fost la cheremul proxeneților, fiind forțată să facă pe noapte cel puțin 500 de euro. În acest timp, fata a rămas însărcinată, dar proxeneților nu le-a păsat de copil, iar tânăra a fost obligată să avorteze pentru a își continua „activitatea”. După avort, proxeneții italieni au decis ca aceasta să fie mutată în Germania.

Din fericire, când a fost dusă în Germania, fata a reușit să scape și să alerteze autoritățile.  Cei doi proxeneți au fost prinși și condamnați la doar doi ani de închisoare cu executare, iar instanța din Cluj i-a acordat despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, scrie monitorulcj.ro.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: