Evenimentul Zilei > Actualitate > DRAMA unei concurente din emisiunea Gabriele Cristea. BONĂ din România, HĂRȚUITĂ de tatăl copilului de care avea grijă
DRAMA unei concurente din emisiunea Gabriele Cristea. BONĂ din România, HĂRȚUITĂ de tatăl copilului de care avea grijă

DRAMA unei concurente din emisiunea Gabriele Cristea. BONĂ din România, HĂRȚUITĂ de tatăl copilului de care avea grijă

O concurentă din emisiunea Gabriele Cristea a dezvăluit drama prin care a trecut. Lucra ca bonă pentru o familie din România, dar acest lucru s-a dovedit a fi coșmarul vieții sale.

Tania a venit la „Te iubesc de nu te vezi” pentru a-și găsi jumătatea. Deși are numai 20 de ani, tânăra a trcut printr-o experiență care a marcat-o pe viață. A avut o relație cu un băiat de care s-a despărțit dintr-un motiv cu totul absurd. 

Tania s-a angajat ca bonă, dar nu a știut în casa cui nimerește. Fata a povestit, la „Te iubesc de nu te vezi”, cum tatăl copilului de care avea grijă o hărțuia, îi făcea avansuri și chiar o atingea. Speriată, le-a povestit părinților, care nu au crezut-o și a căutat alinare și înțelegere în iubitul său, însă nici acesta nu a crezut-o și s-au despărțit, pentru că a crezut că tânăra îi răspundea tatălui copilului de care avea grijă, la avansuri.

Gabriela Cristea a fost șocată de povestea tinerei și i-a promis că o va ajuta să-și găsească jumătatea, în emisiunea ei, scrie Spynews.