Evenimentul Zilei > Monden > Dragostea plutește în are la Survivor România! Asiana Peng i-a rupt inima unui rival
Dragostea plutește în are la Survivor România! Asiana Peng i-a rupt inima unui rival

Dragostea plutește în are la Survivor România! Asiana Peng i-a rupt inima unui rival

Unul dintre concurenții de la “Survivor România” s-a îndrăgostit lulea de fosta gimnastă Asiana Peng. Declarațiile de iubire ale tânărului au ajuns însă și la urechile iubitului Asianei Peng.

Cristi, unul dintre „Războinicii” de la „Survivor România”, vrea să o cucerească pe Asiana Peng, cu tot felul de gesturi mici și dese, de indicii romantice. Totul a început după ce i-a oferit fostei gimnaste o brățară, făcută de el însuși cu ocazia zilei de 1 martie.

„Ieri, toți băieții am făcut mărțișoare pentru fetele noastre. Eu am făcut unul extra, dacă îmi dai voie să merg la echipa adversă, ai să vezi cui i-am confecționat”, a spus Cristi. Apoi, s-a dus la Asiana Peng și i-a pus brățara la mână.

Concurenta din echipa „Faimoșilor” i-a răspuns zâmbind: „Nu mă așteptam, îți mulțumesc mult. Îmi place, o să o port în continuare, sper să nu o pierd în Republica Dominicană. Acasă o să o pun lângă celelalte mărțișoare”.

Spre sfârșitul jocului de mimă, Cristi de la “Survivor România” a vrut să îi ofere Asianei Peng o bucată din prăjitura lui, câștigată cu echipa, însă nu a avut voie din cauza regulilor show-ului. „Nu am putut să îți dau prăjitura, dar îți ofer inima mea”, i-a spus Cristi. „Inima mea este dată, în țară”, a reacționat imediat „rivala” sa.

La scurt timp, iubitul concurentei a oferit un interviu.

„Văd că «Războiniciii» au venit cu un scop în competiție. Andrei s-a îndrăgostit de Karina, acum, Cristi pare atras de Asiana. Ea însă a plecat acolo focusată doar pe joc, și s-a văzut acest lucru. Nu este nicidecum un alt interes față de «Războinic», simt că din partea ei este doar o prietenie. Sincer, am rămas surprins, am văzut că și ea, atunci când a văzut a «acțiunile» lui Cristi. Îi spun totuși, dacă el are alte gânduri… ghinion! Știu ce am acasă! Ați văzut de altfel că ea a zis că inima ei este dată. Noi ne iubim și nu cred că vreo persoană poate intervene între noi”, a declarat Alex, iubitul Asianei Peng, pentru wowbiz.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: