Evenimentul Zilei > Monden > Dragoste mare. Nepotul preferat al lui Becali, weekend romantic în Poiană
Dragoste mare. Nepotul preferat al lui Becali, weekend romantic în Poiană

Dragoste mare. Nepotul preferat al lui Becali, weekend romantic în Poiană

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB, și-a scos în lume noua iubită, o blondă ”cumințică”, după cum scrie presa de scandal.  Cei doi au petrecut weekend-ul la Poiana Brașov, nu înainte de a lua masa la unul din cele mai scumpe restaurante din capitală, Mandaloun.

Deși este la început, relația lui Geambazi cu Gabriela Pavel pare să fie cât se poate de serioasă. Blonda este o femeie de afaceri care, până acum, a stat deoaprtte de scandaluri publice.

Nepotul lui Becali a divorțat de soția lui, Alina, mama celor doi copii ai săi, la notar, după ce s-au separat efectiv încă din decembnrie anul trecut. Cei doi, încearcă să păstreze o relație civilizată.

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. S-a îmbogățit la începutul lui 2013, când a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat, referitor la un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Geambazi a fost, în acte, patronul FCSB, dar și-a  cedat acțiunile în favoarea unchiului său. El controlează, mai arată păresa, Academia Clinceni și FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Sursa: Cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: