Potrivit Mediafax, 5 persoane sunt în stare foarte gravă și au fost transportate imediat după accident la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad. O altă persoană, însă, a fost mai norocoasă și a scăpat cu răni minore și a ieșit singură din autoturism.

Sursa citată precizează că accidentul a avut loc pe drumul județean care leagă orașul Ineu cu comuna Șicula din județul Arad. Conform primelor cercetări, într-una din mașini se aflau patru tineri, iar în cealaltă mașină era trei persoane.

"În momentul sosirii primului echipaj de intervenţie, o autospecială de la Garda de Intervenţie numărul 1 Ineu cu modul de descarcerare , s-a constatat că este vorba despre şapte victime, dintre care patru încarcerate într-o maşină şi trei din celălalt autoturism, ieşite din maşină. S-a solicitat sprijinul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi a echipajelor SMURD, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. După circa 40 de minute s-a reuşit descarcerarea celor patru din maşină, tineri cu vârste cuprinse între circa 25-35 de ani. Din păcate două persoane erau decedate, un bărbat şi o femeie. Celelalte două persoane, una inconştientă şi una stabilă, au fost predate către echipajele de ambulanţă. Din cealaltă maşină din cei trei tineri cu vârste între circa 18 şi 20 ani, unul inconştient şi doi stabili, preluaţi de către echipajele SMURD şi ambulanţă pentru a fi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.