Dragoş Iacobini încinge spiritele în familia Mădălinei Manole

Dragoş Iacobini încinge spiritele în familia Mădălinei Manole

Cei doi s-au cunoscut în 1986, atunci când artista avea numai 18 ani şi, după spusele lui, au trăit o poveste de dragoste de doi ani. Dragoş Iacobini era pilot al companiei Tarom, iar Mădălina lucra la Centrul de dirijare a zborului.

Iacobini a stârnit o adevarată dispută în studioul emisiunii Acces Direct în această seară (n.r.- marți) între prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe, şi soțul artistei, Petru Mircea. Acesta a acuzat-o pe Simona că nu ştie să facă jurnalism şi că trebuia să se documenteze temeinic înainte să afirme că Dragoş Iacobini s-a iubit cu Mădălina. “Nu-mi dați mie lecții de jurnalism şi deontologie, domnule Petru Mircea”, a ripostat gazda emisiunii. “Pe cine doriți să întreb dacă nu pe tatăl ei, care ar putea şti dacă fata lui avea o relație la acea vreme?”, a continuat Gherghe.

Ion Manole a fost de acord cu ginerele său şi a blamat inițiativa emisiunii de a prezenta povestea spusă de “acest avorton al comunismului”. Tatăl Mădălinei Manole a făcut această afirmație în contextul în care Dragoş este băiatul fostului doctor al lui Ceauşescu. Ion a fost indignat de afirmațiile făcute de cel care îşi reclamă rolul de prim iubit al artistei, întrucât Dragoş Iacobini este cu doi ani mai mic decât dânsul şi afirmațiile lui pătează amintirea fiicei sale. “Şi băieții de la Compact, împreună cu Teo Peter, au venit la mine în casă, dar asta nu înseamnă că Mădălina era amanta vreunuia dintre ei.”, îşi susține tatăl punctul de vedere.

Petru Mircea nu a comentat subiectul, ci s-a limitat la a critica abordarea jurnalistică şi mediatizarea unui fapt care vine să răsucească cuțitul în rana dezvăluirilor nu tocmai fericite de după moartea Mădălinei. “Este jignitor pentru familia mea şi pentru familia Mădălinei felul în care tratați acest subiect”, i-a spus acesta Simonei Gherghe în intervenția telefonică. Nici Adrian Iovan nu susține povestea, cu toate că a fost coleg cu cel care a dezvăluit-o. “Eu nu l-am văzut cu Mădălina, nici nu l-am auzit vorbind despre ea, am auzit doar vorbe de la colegi, care puteau fi doar bârfe”.

Ne puteți urmări și pe Google News