Evenimentul Zilei > Justitie > Dragomir ARUNCĂ SISTEMUL ÎN AER! Dezvăluiri EPOCALE despre INFILTRAREA SRI ÎN ECONOMIE, moartea lui Adamescu şi MANEVRA AMERICANĂ
Dragomir ARUNCĂ SISTEMUL ÎN AER! Dezvăluiri EPOCALE despre INFILTRAREA SRI ÎN ECONOMIE, moartea lui Adamescu şi MANEVRA AMERICANĂ

Dragomir ARUNCĂ SISTEMUL ÎN AER! Dezvăluiri EPOCALE despre INFILTRAREA SRI ÎN ECONOMIE, moartea lui Adamescu şi MANEVRA AMERICANĂ

Cei mai importanți membri ai grupului “Noi suntem Statul!” continuă să tremure în fața dezvăluirilor pe care Daniel Dragomir, fostul apropiat al lui Florian Coldea, a decis să le facă.

Iar devoalările despre imixtiunile SRI-ului pe toate planurile, inclusiv media și cel economic, au menirea de a aduce în față lipsa siguranței cetățenilor în momentul în care puterea este dirijată de o mână de oameni care a pus pe primul loc interesul personal. “Când un om devine o țintă a statului, acesta nu mai are nicio șansă”, este concluzia lui Daniel Dragomir în interviul acordat pentru România Liberă.

Unul dintre cele mai mediatizate cazuri a fost cel al lui Dan Adamescu și firma Astra Asigurări. Daniel Dragomir a dezvăluit modul în care statul paralel a acționat. “Aici (n.red. Astra Asigurări) este vorba de implicarea serviciilor de informații în mediul economic – luând numai cazul Astra Asigurări – chestiune extrem de nocivă. Serviciile de informații au întotdeauna o manieră proprie de a vedea lucrurile,  nu neapărat prin prisma fostei Securități, ci prin prisma Serviciului, este o manieră etatistă.

Și o manieră nefirească de a vedea aceste chestiuni. Asta deoarece serviciul de informații, când intră în piață și începe să joace – că e vorba de piața asigurărilor sau piața de salubritate – disturbă întreaga piață pentru că își folosește informațiile, puterea, conexiunile și relaționările cu justiția. Pentru că avem protocoale strict secrete cu Justiția despre care nu știm ce conțin.  Din acest joc rezultă vicierea spațiului economic și victime care pot fi patroni sau firme. Este efectul bulgărelui de zăpadă care face multe victime”, a afirmat Dragomir.

Decesul lui Dan Adamescu a adus o concluzie tristă, dureroasă, însă elocventă. “Situația mi se pare absolut tragică și observăm în acest caz că, atunci când un om devine țintă, iar statul cu toată greutatea instituțiilor sale – servicii de informații, urmăriri, interceptări, filaje, anchete pe culoarele Justiției, influențarea câmpului tactic în zona judecătorilor, – ce șanse mai are un om?!

În acest caz, opinia publică trebuie să înțeleagă că lupta împotriva corupției s-a vândut sub un pachet de PR foarte păgubos, și anume că noi, DNA plus SRI, îi luăm pe bogați și îi băgăm la pușcărie, iar ca rezultat voi veți avea prosperitate și mai ales -satisfacție. Satisfacție care pleacă dintr-o chestie umană firească determinată de invidie: să moară și capra vecinului!

Însă rezultatele sunt: firme distruse, oameni rămași pe drumuri, oameni care mor în închisoare, prejudicii umflate care arată foarte bine pe hârtie, iar în realitate, când ajung la instanța de judecată, ele nu există”

 

Importanța rolului pe care ambasadorul SUA îl joacă în desfășurarea evenimentelor din România nu a fost niciodată ascuns, presa și specialiștii menționând de mai multe ori că Klemm are un cuvânt greu în verdictul final al unei probleme majore care se desfășoară pe teritoriul României.

“Excelența Sa dl ambasador Klemm a fost numit de o administrație politică democrată a USA. Iar una din întrebările ce trebuie puse este: politica actuală a României este stabilită de către actuala Administrație Trump sau de către alte cercuri? Eu spun că pentru moment sunt alte cercuri în special din zona Departamentului de Stat al SUA, care sunt cercuri cu oameni vechi. Situația din SUA este similară cu cea din România: Trump se luptă, la rândul său, cu un stat paralel și cu o clică. Președintele Trump realizează că în interiorul serviciilor de informații au existat interese care n-au fost ale țării, deci situația e similară cu a României. Dar eu sunt optimist și cred că lucrurile vor evolua pozitiv”, a afirmat Dragomir. 

Fostul șef ANTITERO a ținut să avertizeze cetățenii că România este una dintre țintele teroriștilor, iar numărul tot mai mare de migranți care ajung în țara noastră nu face decât să sporească șansele unui caz similar cu cele din întreaga lume și care au fost revendicate de ISIS. “Din 2003, după căderea Bagdadului, gruparea ISIS revine în forță extrăgându-și puterea din fosta Al-Qaida. După luptele din 2003-2004 de la Fallujah, s-a reușit blocarea acestei organizații în Irak, existând la acea vreme un aflux de migranți numit generic BLEED OUT. În acest bleed out au părăsit Irakul mulți luptători Al-Qaida ajungând pe diferite rute în Europa Occidentală.

Același fenomen se petrece astăzi, dar care este de 100 de ori mai periculos deoarece forțele Statului Islamic sunt mult mai bine pregătite. Iar forțele sunt compuse și din cetățeni purtători de pașapoarte ale unor țări occidentale și care nu se supun controlului la frontiere. Acești luptători sunt buni cunoscători ai tehnicilor contrainformative occidentale și beneficiază de resurse financiare foarte mari, rezultate din vânzarea petrolului.

Faptul că România rămâne un partener activ al serviciilor antitero occidentale face din țara noastră o țintă”.

Interviul poate fi citit integral pe Românialiberă.ro