Veste bună pentru fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Acesta a mai primit o vizită importantă. Amintim că acesta a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare. Sentința a fost emisă de  ÎCCJ în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea are statut special, fiind considerat un deținut cu grad ridicat de risc. Conform unor informații ale România TV, Liviu Dragnea a fost vizitat pentru a doua oară de iubita sa, Irina Tănase.

Liviu Dragnea a avut parte de a doua vizită romantică de la intrarea în Penitenciarul Rahova! Irina Tănase, iubita fostului lider al PSD a fost cea care a venit să-l vadă. Tânăra a mai fost o dată la Liviu, chiar în această săptămână. Ca de fiecare dată, femeia a venit însoțită de Valentin Dragnea, fiul fostul șef al Camerei Deputaților. De remarcat că data trecută, cei doi au stat aproximativ o oră la Penitenciar și la ieșire au refuzat să facă declarații.

Nu au oferit detalii despre starea în care se află Liviu , dar un lucru a fost cert. La ieșire, Irina Tănase avea o valiză pe care a luat-o de la fostul lider al social democraților. Mai mult de atât, o altă persoană care o însoțea îi ținea o umbrelă în față pentru a limita accesul presei.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție fiind una definitivă.