Evenimentul Zilei > Politica > VERDICTUL lui Dragnea în privința VIITORULUI unui ORAȘ: Viața oamenilor se va schimba PROFUND
VERDICTUL lui Dragnea în privința VIITORULUI unui ORAȘ: Viața oamenilor se va schimba PROFUND

VERDICTUL lui Dragnea în privința VIITORULUI unui ORAȘ: Viața oamenilor se va schimba PROFUND

Liderul PSD, Liviu Dragnea a inaugurat, alături de Marian Oprișan, șeful CJ Vrancea, bazinul olimpic de înot din Focșani.

Bazinul inaugurat de Liviu Dragnea este unul dintre cele mai mari bazine olimpice de înot din țară și al treilea din țară, omologat de Federația Internațională de Polo.

„(…) Va schimba profund viața orașului. Va schimba în bine. Mi-am dorit tot timpul și o să sprijin cu toate puterile mele, care deocamdată nu sunt mici, să se facă în țară cât mai multe bazine de înot. Eu am învățat să înot în Dunăre, dar acum nu mai este așa foarte simplu. Este un obiectiv major ca în România să învețe să înoate, pentru că îi ajută la sănătate. Edificiul arătă foarte bine. Sunt suficiente locuri. Condițiile sunt foarte bune și să dea Dumnezeu să-l folosească câți mai mulți copii din Focșani și din Vrancea”, a spus Liviu Dragnea, joi, la Focșani.

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că actualul Guvern nu o să se oprească din construcții și urmează un stadion nou. Tot în Focșani.

 

„Focșaniul are nevoie de un stadion. Știu că sunt două stadioane. Eu insist ca unul dintre ele să intre în programul de modernizare”, a mai spus Dragnea.