Evenimentul Zilei > Politica > „Dragnea i-a vândut pe români rușilor”. Acuzații incendiare la liderii PSD. Document-bombă în articol
„Dragnea i-a vândut pe români rușilor”. Acuzații incendiare la liderii PSD. Document-bombă în articol

„Dragnea i-a vândut pe români rușilor”. Acuzații incendiare la liderii PSD. Document-bombă în articol

Într-o postare pe Facebook, Forin Cîțu, liderul senatorilor PNL, susține că Dragnea, Vâlcov și Teodorovici „i-a vândut și trădat pe români”. Senatorul PNL explică faptul că prin OUG 114, companiile private din România au fost zdrobite pentru ca cei trei menționați anterior să poată favoriza Rusia.

Cîțu mai punctează faptul că Banca Internațională de Investiții (banca țărilor socialiste cu sediul la Moscova) nu plătește taxe și impozite și nici nu este reglementată de BNR.

„Dragnea i-a vândut și trădat pe români!

Din primul moment v-am spus că OUG 114 are rolul de a distruge companiile private care activează în România și de a favoriza „investitorii” ruși.

Până acum am arătat că rușii au beneficiat de pe urmă suprataxarii introduse de legea off-shore în combinație cu suprataxele din OUG 114 din sectorul energie.

Astăzi dovadă că guvernul României a dat o ordonanță pentru a distruge sistemul financiar autohton și a-i permite lui Putin să cumpere tot prin Banca Internațională de Investiții, banca țărilor socialiste cu sediul la Moscova (BII). V-am avertizat în ianuarie și februarie că Rusia cumpără datoria publică. Uitați-va ce face Rusia acum în Venezuela! A trimis armata să-și apere „investiția”.

TOATE băncile care activează în România trebuie să plătească taxa pe active impusă de OUG 114. Chiar și atunci când împrumută statul român. Toate băncile care activează în România sunt reglemenate de BNR și plătesc taxe și impozite în România!!!

BII este singură banca foarte activă în România, în competiție cu restul băncilor, și NU PLĂTEȘTE TAXE și NICI NU ESTE REGLEMENTATĂ DE BNR. Banca rusească în a cărei conducere a intrat Eugen Teodorovici, la o zi după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele BII, și la a cărei întrunire a participat în Cuba după escală la Moscova.

Dragnea, Valcov, Tăriceanu, Teodorovici SUPRATAXEAZA capitalul românesc și pe cel care vine din Vest în timp ce FAVORIZEAZĂ banii care vin de la Moscova. Asta în timp ce UE și SUA, partenerii noștri strategici, impun sancțiuni instituțiilor și persoanelor care au legătură cu finanțele de la Moscova. În acest moment 170 de persoane au interdicții pentru legături cu lumea financiară apropiată de Putin. Dar nu și cei care fac „business” prin BII în România. De ce? Ce primesc la schimb PSD+ALDE pentru aceste favoruri?

Mai mult, Dragnea și Tăriceanu le ordona hamsterilor să facă anchete comuniste în Parlamentul României și să distrugă încrederea în sistemul financiar bancar românesc. Situație de care beneficiază doar această banca rusească, BII.

Sursă foto. Facebook Floruin Cîțu

Atenție!

OUG 114 înseamnă pierderi pentru 29(!!!) de bănci care activează în România. 6 bănci de importanță sistemică vor avea piederi și au nevoie de capitalizare. O singură banca de importantă sistemică în faliment și toată economia se prăbușește. În sistemul bancar lucrează peste 55000 de oameni iar OUG 114 face că o mare parte din aceste locuri de muncă să dispară.

Pe scurt, sistemul financiar bancar din România este distrus cu efecte negative pe termen lung pentru toată economie. DAR, așa cum au premeditat Dragnea și gașcă lui, o singură banca rămâne în picioare și poate să “finanțeze” pentru că nu plătește nici taxe și nici nu este reglementată de BNR- banca lui Puțîn, BII.

Este clar acum, nu? OUG 114 are rolul de a distruge sistemul financiar pentru a face loc băncii lui Putin. Banca care și înainte de ordonanță era favorizată pentru că nu plătea nicio taxa și nici nu era reglementată de BNR. Și nimeni de la PSD+ALDE nu s-a scandalizat și nu a cerut anchetă.

Când restul băncilor sunt pe pierdere și caută disperate bani să se capitalizeze, BII devine singură banca pentru FSDI. De aceea a întârziat FSDI. Trebuia să fie aprobat OUG 114 întâi și sistemul bancar românesc distrus.

Dragnea, Valcov, Teodorovici au mințit. Nu au avut niciodată intetia să reducă ratele românilor la credite. Nici nu aveau cum prin această ordonanță ticăloasă.

Toate acestea se întâmplă în România, țară membră UE și NATO. Țară în care există scutul antirachetă de la Deveselu și baza militară de la Kogălniceanu. Nu este nicio coincidență din punctul meu de vedere că această banca este cea mai activă în România, după Rusia. În curând vor deține proiectele de infrastructură din jurul Deveselu și Kogălniceanu. Partenerii noștri știu asta?

Acest grup infracțional care conduce România, i-a vândut și trădat pe români. Retorică lor împotriva sectorului privat, a multinaționalelor, a sistemului bancar avea un singur scop- favorizarea băncilor și companiilor rusești.

Liviu Dragnea, Tăriceanu, Teodorovici, Valcov și hamsterii lor, fără niciun dubiu pentru mine favorizează Moscova în detrimentul partenerilor noștri strategici UE și SUA.

Vor răspunde pentru asta. Toți!

Este Eugen Teodorovici spion rus? #retorică

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniiTrebuieSaStie

P.S. Teodorovici anunță peste tot că există acord pe nouă varianta a OUG 114. Minte. Iar această varianta este și mai toxică pentru că implicit înseamnă naționalizarea sistemului financiar bancar”.