Evenimentul Zilei > Justitie > Coșmar sau ușurare pentru Dragnea. Se va întâmpla înainte de europarlamentare. Bomba serii de la DNA
Coșmar sau ușurare pentru Dragnea. Se va întâmpla înainte de europarlamentare. Bomba serii de la DNA

Coșmar sau ușurare pentru Dragnea. Se va întâmpla înainte de europarlamentare. Bomba serii de la DNA

Dosarul Tel Drum, în care liderul PSD Liviu Dragnea are calitate de inculpat, ar putea fi încheiat înainte de europarlamentare.

Anunțul a fost făcut de șeful interimar al DNA, Călin Nistor. Dosarul Tel Drum este instrumentat de procurorul Alexandra Lăncrănjan.

„Sperăm, într-un termen nu foarte lung, să fie soluţionat acest dosar într-un fel sau altul. Sper să fie de ordinul a câteva luni. O lună, două, trei, nu ştiu. Procurorul este cel care îşi face planul", a spus procurorul, la B1 TV,. 

El a adăugat că Alexandra Lăncrănjan a cerut, în dosarul Tel Drum, o expertiză care a luat mult timp, dar care a fost finalizată.

Călin Nistor a comentat şi disputa pe tema acestui dosar cu Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ). „S-au făcut mai multe solicitări de trimitere a dosarului la SIIJ, pe motiv că există magistraţi în dosar. Am discutat cu procurorul de caz, i-am cerut să îşi asume în scris. Mi-a spus că este un memoriu care ar viza magistraţi, l-a trimis la secţie. Memoriul nu are legatură cu activitatea presupus infracţională din dosar”, a spus șeful interimat al DNA.