Evenimentul ZileiPoliticaDragnea a RĂBUFNIT după anunțul făcut de Gabriel Oprea. Liderul PSD, mesaj către Statul Paralel

Dragnea a RĂBUFNIT după anunțul făcut de Gabriel Oprea. Liderul PSD, mesaj către Statul Paralel

Dragnea a RĂBUFNIT după anunțul făcut de Gabriel Oprea. Liderul PSD, mesaj către Statul Paralel
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este convins că revenirea pe scena politică a lui Gabriel Oprea şi a UNPR reprezintă semnul revenirii Statului Paralel în prim-plan.

Dragnea a ținut să răspundă public anunțului făcut de Gabriel Oprea și a declarat că dacă acesta este răspunsul Statului Paralel la avertismentele adresate în ultima perioadă, înseamnă "că sunt în continuare slabi".

"'Mare' surpriză! Dacă cu asta răspunde (statul paralel – n.r.), înseamnă că sunt în continuare slabi. Ştiu că sunt foarte speriaţi şi agitaţi, eu le spun încă o dată că nu cedez. Să fie sănătoşi!", a declarat Dragnea, la Parlament, întrebat dacă în opinia sa prin revenirea UNPR răspunde cumva "statul paralel" la avertismentele pe care le-a adresat în ultima perioadă.

Preşedintele fondator al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a anunţat sâmbătă revenirea pe scena politică a UNPR, având ca obiective principale, pentru perioada următoare, reprezentarea în Parlamentul European, alegerile prezidenţiale şi cele parlamentare.

"După o perioadă tulbure, prin care a trecut partidul, de la începutul anului 2016, după o serie de evenimente nefericite care au creat un context nefavorabil pentru UNPR, iată că astăzi putem spune cu încredere că suntem pregătiţi să revenim în politica de vârf, acolo unde vedem că este nevoie de noi. Obiectivele noastre principale pentru perioada următoare sunt: să fim reprezentaţi în Parlamentul European – aceasta este cea mai apropiată ţintă electorală -, să avem un cuvânt de spus la alegerile prezidenţiale, unde vă asigur că vom susţine candidatul cel mai potrivit să conducă România, şi, evident, să intrăm în Parlamentul României", a afirmat Oprea, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul central al partidului.

 


Accesează: