LOVITURĂ sub CENTURĂ pentru Dragnea. Liderul PSD a FOST OBLIGAT să refuze INVITAȚIA lui Trump. Problemele din țară sunt MULTE prea MARI

LOVITURĂ sub CENTURĂ pentru Dragnea. Liderul PSD a FOST OBLIGAT să refuze INVITAȚIA lui Trump. Problemele din țară sunt MULTE prea MARI

Conform informațiilor oferite de Antena 3, Șeful PSD, Liviu Dragnea, a refuzat invitația la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washingto. Dragnea și-a anulat vizita pe fondul discuțiilor aprinse cu privire la bugetul pe 2019. Ca urmare a acestei situații, România va fi reprezentată de către ministrul Apărării, Gabriel Leș, și viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Ana Birchall.

Reamintim că luni, Dragnea a primit o invitație la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington.   

La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA Donald Trump.

„În fiecare an, preşedintele Statelor Unite şi membrii ai Congresului se alătură altor oficiali guvernamentali, lideri din Statele Unite, comunităţii diplomatice şi prietenilor, asemenea dumneavostră, din mai mult de 140 de ţări, pentru a împărtăşi spiritul prieteniei prin rugăciune şi mulţumire.

Ne puteți urmări și pe Google News

Această adunare este un moment în care lăsăm deoparte diferenţele dintre noi şi încercăm să construim relaţii personale şi să consolidăm legăturile internaţionale prin dragostea noastră faţă de Dumnezeu şi grija faţă de alţii”, se arată în invitaţia transmisă liderului PSD, semnată de foştii parlamentari americani Mark L. Pryor şi Zach Wamp, în numele Comitetului de organizare.

Reamintim că în urmă cu mai bine de doi ani, liderul PSD a fost invitat în SUA, cu ocazia învestirii în funcție a președintelui Donald Trump. La momentul acela, prezența lui Dragnea printre cei mai importanți oficiali ai lumii, a stârnit extrem de multe controverse.

El nu a menţionat în ce calitate a primit invitaţia şi a ironizat precizările Administraţiei Prezidenţiale pe acest subiect, spunând că el totuşi „se încăpăţânează” să meargă.