Invitat la Antena 3, joi seară, Liviu Dragnea a declarat că sistemul de Justiție a fost parazitat de o structură ocultă aflată sub comanda lui Klaus Iohannis

„Ei nu vor să se vadă că România a intrat pe un ritm de creștere foarte solid. Suntem pe primul loc în Europa. Instituțiile internaționale ne dădeau o creștere mult mai mică. Toate astea au fost minciuni și noi am avut dreptate. Așa am reușit să face măriri și să micșorăm taxele. În nebunia asta comunicațională, nu se mai așteaptă argumentele. Noi mergem pe cifre.”

Dacă aș putea da timpul înapoi, l-aș da ca să fac lucrurile mai bine. Eu știam anumite lucruri, dar niciodată n-am avut dimensiunea nenorocirilor declanșate de această structură ocultă care a parazitat sistemul de Justiție din România. Sunt mii de magistrați cu dosare penale din oficiu, au fost șantajați. Au fost ofițeri SRI care mergeau la DNA ca la ei în instituție, mergeau ca șefi. Ei au hotărât ce oameni trebuie distruși. Cu toată protecția externă și cu toată propaganda mizerabilă, cu protecția lui Iohannis, ei au comis toate aceste atrocități. Regret că nu s-a comunicat mai bine, dar nu știu dacă ar fi fost alt efect. Mașinăria de propagandă ar fi avut același nivel de intensitate.”, a declarat Liviu Dragnea.