„Liviu Dragnea va candida din partea PSD la Președinția României. Cine își închipuie că va renunța în favoarea altui candidat nu îl cunoaște suficient. Toate celelalte așa-zise propuneri sunt fumigene. Inclusiv dl. Tăriceanu.

Anul acesta vom asista la o campanie de promovare, de prezentare a dlui. Dragnea ca fiind o victima a statului paralel, ca fiind un român dintre români, dl. Codrin Ștefănescu a anunțat că se va căsători, asta face parte dintr-o campanie de promovare, romanul se va uită la televizor, va comenta, Dragnea va fi în prim plan.

Dl. Iohannis consideră că actuală situație în care Guvernul are o încredere de 18% și Liviu Dragnea are o cota de 5% este cea mai profitabilă pentru el. Eu cred că dl. Iohannis se înșeală. Liviu Dragnea e cel mai periculos dintre contracandidații lui prin ceea ce poate să facă și prin determinarea cu care se va înscrie în această competiție.

Realizarea unei coaliții cum a propus Ponta de centru stânga care să vină cu un candidat cred că este o soluție pentru a rupe cât mai multe voturi pe zona de centru și de stânga și a crea posibilitatea intrării în turul II a altui candidat decât Liviu Dragnea.

 În 2020 sunt sigur că Liviu Dragnea va fi în continuare președintele PSD, va pierde alegerile prezidențiale, va veni în partid și va spune că există un preț pentru guvernare pe care l-a plătit, nu va avea prea mulți contestatari în partid și de aceea cred că va rămâne președinte.

 

 

Te-ar putea interesa și: